novy notebook (nahrada desktopu) do 1100€
novy notebook (nahrada desktopu) do 1100€
Zdravím Vás,
Mám v pláne kúpiť notebook (ako náhrada súčasného desktopu) v cenovej relácii zhruba do 1100€.
Použitie: office, filmy, príležitostne aj hry (žiadne novinky).
Notebook budem používať hlavne doma.
Preferujem notebookm s pevnou konštrukciou, dobrým displejom (uhlopriečka, min. 15,6 ;FullHD) a rozumne vyriešeným chladením. Ocenil by som ak by mal numerickú klavecnicu a klavesnica by bola podsvietená.
Známi mi odporúčali orientovať sa na business notebooky, hlavne kvôli kvalite kvalite konštrukcii.
Preto Vás skúsenejších prosím o pomoc pri výbere notebooku.
Vďaka.
Mám v pláne kúpiť notebook (ako náhrada súčasného desktopu) v cenovej relácii zhruba do 1100€.
Použitie: office, filmy, príležitostne aj hry (žiadne novinky).
Notebook budem používať hlavne doma.
Preferujem notebookm s pevnou konštrukciou, dobrým displejom (uhlopriečka, min. 15,6 ;FullHD) a rozumne vyriešeným chladením. Ocenil by som ak by mal numerickú klavecnicu a klavesnica by bola podsvietená.
Známi mi odporúčali orientovať sa na business notebooky, hlavne kvôli kvalite kvalite konštrukcii.
Preto Vás skúsenejších prosím o pomoc pri výbere notebooku.
Vďaka.
Pokud nechceš hry, tak se fakt podívej na ThinkPad T/X/W, HP ProBook/EliteBook, Dell Latitude/precision a možná i to vostro.
Za ty peníze si dokup záruku na 5let a máš na jednu pětiletku klid a jistotu.
Asus je dobrý, ale pokud nechceš hrát je netřeba tak výkoná GK, nehledě na to že to je komponenta co se nejčastějí kazí
Za ty peníze si dokup záruku na 5let a máš na jednu pětiletku klid a jistotu.
Asus je dobrý, ale pokud nechceš hrát je netřeba tak výkoná GK, nehledě na to že to je komponenta co se nejčastějí kazí

X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
S tou hlučností možná trošku problém bude viz http://www.notebookcheck.net/Review-Del ... 595.0.html
Ale záleží, jak moc si náročný na ticho.
Ale záleží, jak moc si náročný na ticho.
Tak môj súčasný desktop, tiež z času na čas zahučí.
Najlepšie by si to bolo overiť osobne, len neviem kde v BA si ho viem pozrieť, na predajni asi nebude vystavený.
Eventuálne, zvažujem že by som si kupil herny notebook.
Čo som čítal, tak ASUS G, prípadne MSI GT sú celkom dobre hodnotené.
No neviem ako sú na tom herné notebooky v porovnaní s business notebookmi čo sa týka kvality vyhotovenia?
Dá sa aj pri herných notebookoch dokúpiť rozšírenie záruky?
Najlepšie by si to bolo overiť osobne, len neviem kde v BA si ho viem pozrieť, na predajni asi nebude vystavený.
No neviem ako sú na tom herné notebooky v porovnaní s business notebookmi čo sa týka kvality vyhotovenia?
Asus G se dá v pohodě srovnat s kvalitou levnějších pracovních modelů.Přečti si naši recenzi na hlavní stránce notebook.cz na Asus G56.Velmi kvalitni a tichý NTB za cenu okolo 25000kč.doktor27 píše:Tak môj súčasný desktop, tiež z času na čas zahučí.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Pri MSI GT ak nepotrebujes na nejake strihanie videii ale len fakt na hranie tak doporucujem MSI GX s AMD APU a GPU ... cena je priaznivejsia ako pri Intelackom CPU a nVidii GPU a vykon to ma stale poriadny 

Naposledy upravil(a) charliex3 dne 05 čer 2014 13:57, celkem upraveno 1 x.
Podivej se na testy narocnych her na CPU, treba na notebookcheck a nepis sem bludy.
Na GX rade jsou nektere hry nehratelne, protoze nestiha procesor.
Ano, nektere hry bezi skvele, ale jsou i hry, ktere pobezi lepe na Intel CPU a daleko slabsi grafice.
A necituj posledni prispevky...je to proti pravidlum
Na GX rade jsou nektere hry nehratelne, protoze nestiha procesor.
Ano, nektere hry bezi skvele, ale jsou i hry, ktere pobezi lepe na Intel CPU a daleko slabsi grafice.
A necituj posledni prispevky...je to proti pravidlum

Asus ROG Strix G18
Zpět na „Jaký vybrat notebook“