Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dobrý den,
prosím o radu při výběru notebooku, který by byl využíván na prohlížení stažených filmů a her na cestách autem. Prostě záchrana nudícího se puberťáka při cestách s matkou na víkendový pobyt do míst, kde není internet Případně ještě k použití notebooku , kdyby bylo třeba si ho vzít do školy.
/PC v celkem dobré kvalitě na složitější úkony doma má./
Má jednu z nejpevnějších konstrukcí mezi notebooky do 25k a i na hry má díky HD 8750M obstojný výkon. Pentium 2020M má větší výkon než naprostá většina AMD procesorů ve stejné cenové relaci.
Děkuji za reakci.
Naivně jsem doufala ,tedy jako naprostý laik, že na sledování uložených filmů a jednodušších her na cestách, bych se vešla do těch deseti tis.
No, možná i dostala, ale noťas by byl velmi nevhodný na přenášení/převážení, protože v této cenové relaci je jejich zpracování na nízké úrovni. Připlatit za probook 450 se rozhodně vyplatí.
u sledovani filmu o nic nejde, to zvladne mobil (jen to zobrazi na mensi display), ale hlavne ty hry (ty nikdy nejsou nenarocne nebo jednodussi, ty jsou temer vzdy nejvetsi zahul na HW) a odolnost na cesty jsou problem...
A můžu mít ještě prosbičku, k upřesnění typu. Našla jsem také za označením HP ProBook 450 různé koncovky např.FOX23ES nebo H6R34ES atd. Mám tedy zvolit ten typ bez koncovky-viz.váš odkaz z Alzy?
Díky za pomoc.
Označení je F0X24ES#BCM, ale stejně ten notebook bude stát všude +/- stejně. Doporučuji kupovat u prověřeného a velkého prodejce (Alza, Mironet, CZC a podobně). Na CZC je teď akorát v akci s batohem http://www.czc.cz/hp-probook-450-cerna_5/136435/produkt Za tu cenu podle mě super kauf.
Máš pravdu, byl, ale koupil ho někdo jinej a s původním Anacompem už nemá nic společného. Za mě bez obav - kamarádka tam kupovala přesně před měsícem přesně tenhle model. A i na Heuréce je Anacomp dost chválený, myslím recenze za poslední půl rok, kdy už je pod novým majitelem.
no v recenzích byl relativně chválenej i dřív, jenže pokud se ti seběhne pár reklamací a ty ten notebook budeš chtít dle zákona vyměnit nebo vrátit peníze a obchodník bude zrovna v konkursu, máš smůlu. Vím o čem mluvím Kupovat věci u nejlevnějšího prodejce na netu nemusí být vždy výhra (aspoň tak se dřív Anacomp prezentoval a na to taky dojel..) Ale tak třeba se to změnilo, jen já bych asi opravdu pro klid svědomí nakupoval jinde