Vymena DVD
Vymena DVD
Zdarec, odesla mi na Asusu G74SX DVD vypalovacka GT34N, tak jsem si pres znameho sehnal par nahrad: GT30N, GT20L, GT30L, ST-L633. Vim, ze se muze porouchat kterakoliv, jen jestli nekdo nema spatnou zkusenost z nekterou z nich, prip. jestli nebyla nejaka rada vysloven nepodarena. Pasovat budou vsechny, jde mi spis o funkcnost. DVD mechaniku moc nepouzivam, je to jen pro obcasne koukani DVDcek z casopisu, kterych mame haldy. Predem dik.
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
notebookové vypalovačky nikdo netestuje a většina lidí ani neví jakou v notebooku má.
Ty náhrady jsou jako nový kusy nebo použitý?
Vyhledej si parametry (rychlosti čtení/vypalování, stáří nejnovějšího fw) a pokud se zásadně neliší tak vem tu nejlevnější.
Pokud je můžeš vyzkoušet tak vem tu nejtišší (aby třeba disk při přehrávání filmů nejak nevibroval a pod.)
Ty náhrady jsou jako nový kusy nebo použitý?
Vyhledej si parametry (rychlosti čtení/vypalování, stáří nejnovějšího fw) a pokud se zásadně neliší tak vem tu nejlevnější.
Pokud je můžeš vyzkoušet tak vem tu nejtišší (aby třeba disk při přehrávání filmů nejak nevibroval a pod.)
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]