nošení,15 palců, velká životnost, okolo 25k

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Thxx
občas něco napíše

nošení,15 palců, velká životnost, okolo 25k

Příspěvekod Thxx » 21 zář 2014 00:43

Zdravím Vás, koukám že témat na výběr notebooku je tu milion a všechny jsou hrozně podobné ale mě to nedalo a taky jsem se Váš rozhodl trochu zaotravovat nějakou tou otázkou. Koukám se po notebooku, měl by být na domácí použití(jetli by to bylo možné tak aby rozjel na medium nějaké novější hry) a na nošení do školy. Chci aby trochu vydržel, i když vím že to u notebooku ktere nejsou zrovna thinkpady je moc velka prosba. Četl jsem že "herní" notebooky vydrží maximálně půl roku, protože se kvůli horšímu větráku oproti stoláku se prostě hrozně níčí přehříváním(určitě kt omu mám v plánu dokoupit chladící podložku, jen pro lepší pocit a pro jistotu, nevím jak moc je nápomocná). Proto bych byl rád za radu od zkušených uživatelů, kteří by to měli nejlépe i ozkoušené. Značky a vzhled pro mě nejsou tak důležité. Jak jsem si tu četl tak si acery dost vylepšily reputaci a lenova se čím dál tím víc rozbíjej. Přemýšlel jsem o lenovu ideapadu y50(-70) ale TN displej mi za tu cenu přijde docela špatný, přál bych si ips. také jsem koukal na Asus g550jk a přímo na tento typ: http://www.alza.cz/asus-rog-g550jk-cn38 ... 142291.htm dost se mi líbí, parametry mi přijdou dobrý ale na nějakých internetových herních testech(např na youtube)asi nedopadl moc dobře, ale má 2 větráky což mě velice těší. Ale vypadá že by mohl snášet každodení nošení, což si o lenovu nemyslím. Dále bych byl rád za Vaše jakékoli rady a o další notebooky do sbírky favoritů. Pro rekapitulaci- každodenní nošení, hry na medium stačí, do 25k, dobré chlazení aby mi dlouho vydžel při častém hraní, výdrž baterie alespon okolo 1 hodiny při náročném používání. Děkuju moc jste hrozně ochotní :)

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 21 zář 2014 17:53

Těchto témat je zde spousta.Doporučení dostávají Asus G či N nebo Acer Nitro.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“