Servis Acer
Servis Acer
ahoj, rád bych koupil ntb acer 5920g, ale nejsem si jistý, všichni na případný servis nadávají, ba co víc, prý jim ten notebook rozvržou nebo podělají. A prý to trvá dlouho, než ho vrátí. je to pravda??
ACER
ACER AS5920G-302G25MN
15,4"T7300/2GB/250GB/GF8600M-GT/DVD?RW/WL/BT/TV/CAM/VHP....ta jsem si ho taky objednal a spoléhám že to bude v pohodě.Asi je to kus od kusu ale pokud by něco v servise nefungovalo....tak je přes právníky roznesu na kopytech
15,4"T7300/2GB/250GB/GF8600M-GT/DVD?RW/WL/BT/TV/CAM/VHP....ta jsem si ho taky objednal a spoléhám že to bude v pohodě.Asi je to kus od kusu ale pokud by něco v servise nefungovalo....tak je přes právníky roznesu na kopytech

-
- píše často
Taky se chystám tento notebook v nejbližžší době koupit, tak do 2-3 týdnů.... Hodně dlouho jsem se rozhodoval, (ještě dýl šetřil...) ale snad by to mohlo být vpořádku... Předtím jsem měl acer travelmate z druhé ruky, ale žádné větší problémy se nekonaly... Jsem na výšce a jak se tam tak dívám, tak tam takových 85 % lidí má acery...
Jako u každého ntb to záleží od kusu (snad nebudu mít ten "špatný") tak zatím

zdravíčko pánové.........tak ohledne servisu acer mam své zkušenosti ! jinak brunilda jak pišes s temi právníky tak to bych ti neradil bo oni te roznesou na kopytech
tomu veř že ikdyz ty bys mel mit pravdu a zakony na tve strane tak verim tomu ze ten spor prohrajes bo takova spolecnost jako acer ta se jen tak nenechá žalovat !! jinak ohledne servisu, mam s nim sve zkusenosti,mi se zda rychlej, do jednoho max. dvou tydnu vse opraveno,no druha vec je jak jak to je opraveno ! no ja mel problem že mi měnili desku a zapomeli tam dát chladice na procak a grafiku, tak byl odeslan do servisu a tam mi vymenili ventilator, takze celkem směšné ne? druha oprava následovala a chladiče doplnili ale zase mezi chladice a procak nedali teplovodivou pastu takze ventilator jede opet na plno i pri nejnižsim zatížení ! no a dalsi vec je že mi prehrali xp media center na xp home a pokažde jsem jim to hlasil jako zavadu s tema chladicema a mam tam porad win xp home ! a dalsi vec že mi vymenili baterku za horší a pouzitou, jelikoz jsem mel notas 5 mesicu tak baterka byla jako nová a tu co mi tam dali tak ma snizenou kapacitu a je použitá !!!
no jeste ze mam vse nafoceno a tedka cekam jak se acer zachová a jak tohle vse bude řesit !! tohle jsou moje postrehy !
ne že bych nekoho od aceru odrazoval to NE !!! vse se týká na jaký kus narazíte! 

Nějak se mi acer nelíbí ... no
Je krásný, ale kdyby to bylo MSI, nic neřeším, kdyby HP, nic neřeším, ale acer jsou s*ačky, to je všude známo, je to hlavně o ceně ..
Ale jinak, když je dobrý kus, tak je to jiné. Stejně jako u jiných výrobců ...
// sony fz11m jsem vyřadil kvůli taktu procesoru a grafice ...
a hp nemá nic podobného, jako tento acer. Možná ještě dell 1520 .. ale ta doba dodání a nevím nevím
Je krásný, ale kdyby to bylo MSI, nic neřeším, kdyby HP, nic neřeším, ale acer jsou s*ačky, to je všude známo, je to hlavně o ceně ..
Ale jinak, když je dobrý kus, tak je to jiné. Stejně jako u jiných výrobců ...
// sony fz11m jsem vyřadil kvůli taktu procesoru a grafice ...
a hp nemá nic podobného, jako tento acer. Možná ještě dell 1520 .. ale ta doba dodání a nevím nevím
jo a ještě jeden postřeh; ten acer má opravdu podivně slabé (podle pohledu) úchyty displeje, ty klouby ... fakt nevím
// díval jsem se na dell inspiron 1520, ale ten je zase hnusný .. nelíbí se mi uvnitř, i ta klávesnice, to acer je hezčí. Nej je asi pavilion, jenže ten zase nemá 8600GT. A sony je nej, ale ten taky nemá 8600GT, takže buď počkat, nebo vzít acer nebo dell
// díval jsem se na dell inspiron 1520, ale ten je zase hnusný .. nelíbí se mi uvnitř, i ta klávesnice, to acer je hezčí. Nej je asi pavilion, jenže ten zase nemá 8600GT. A sony je nej, ale ten taky nemá 8600GT, takže buď počkat, nebo vzít acer nebo dell
Zpět na „Jaký vybrat notebook“