Na HP ProBox 4540s, OS Win8.1 64bit jsem měnil HDD a na tom původním - na oddíle D jsem měl důležité fotky, zálohu a instalačky a další složky, o které nechci přijít. V rámečku jsem se pokoušel HDD připojit k několika PC, ale všude je to stejné i když HDD vrátím do původního NB. Tam jsem ale už instaloval na nový HDD.
Zobrazují se mi jen Dokumenty, $RECYCLE.BIN, System Volume Information. Dokumenty mají 475mb, přitom oddíl je obsazen z 23gb. Další složky se mi jednoduše nezobrazují.
Asi je to zabazpečením, kde je z minulé instalace jakýsi neznámý účet a ten asi kdybych ovládl, tak se mi složky zobrazí?
Jenže jak na to?
Díky za každou radu
http://upnisito.cz/view.php?filename=34 ... _02_45.png
Nezobrazují se složky na vyměněném HDD
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Skoro bych si vsadil, že jeden z těch počítačů jsi ještě před nakopírováním dat hibernoval/uspal, pak disk mechanicky odpojil (bez odpojení v OS), nakopíroval data, připojil zpět v hibernovaném/uspaném stavu a pak ten počítač probudil.
Pokud jsi tohle udělal, tak OS ti tam přehrál tabulku souborů tou původní před kopírováním.
Pokud jsi tohle udělal, tak OS ti tam přehrál tabulku souborů tou původní před kopírováním.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
swarm - to ne. Anis hibernaci, ani spánek jsem nepoužil. Je to nová instalace.
Ten HDD (120gb) co mi zlobí byl normálně v NB a byla na něm pomocí zálohy Acronis nainstalován kompletní OS W8.1 + výbava programů z pžedchozího HDD (500gb). Pak jsem ho prohodil s tím původním a dal do rámečku a překopčil jsem na něj všechno co jsem měl v odd. D: v tom původním HDD (500gb).
Oba oddíly jsem viděl jak v připojení v rámečku přes USB, tak zasunutím do NB. Tam normálně fungoval. Pak jsem ho zase vNB vyměnil za ten původní HDD (500gb) a ten jsem naformátoval, rozdělil, nainstaloval OS W8.1 a chtěl jsem na něj přetáhnout obsah odd.D: a tam jsem už pak viděl jen to co píšu nahoře. Zkoušel jsem to připojit k více NB a také jsem ten HDD (120gb)vložil do NB kde fungoval a bylo to stejné.
Ten HDD (120gb) co mi zlobí byl normálně v NB a byla na něm pomocí zálohy Acronis nainstalován kompletní OS W8.1 + výbava programů z pžedchozího HDD (500gb). Pak jsem ho prohodil s tím původním a dal do rámečku a překopčil jsem na něj všechno co jsem měl v odd. D: v tom původním HDD (500gb).
Oba oddíly jsem viděl jak v připojení v rámečku přes USB, tak zasunutím do NB. Tam normálně fungoval. Pak jsem ho zase vNB vyměnil za ten původní HDD (500gb) a ten jsem naformátoval, rozdělil, nainstaloval OS W8.1 a chtěl jsem na něj přetáhnout obsah odd.D: a tam jsem už pak viděl jen to co píšu nahoře. Zkoušel jsem to připojit k více NB a také jsem ten HDD (120gb)vložil do NB kde fungoval a bylo to stejné.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“