Zdravím všechny,
byl bych moc vděčný za pomoc při výběru mého notebooku. Mé požadavky lze popsat úplně jednoduše.
Dodnes mi v podstatě stačil tento notebook: http://notebooky.heureka.cz/asus-x205ta-fd0061ts/ (mám ho opravdu jen na úplně běžné činnosti - word, prohlížení na netu apod.) a nyní by mi "jen" stačilo, aby notebook zvládnul bez problému střih videí.
Strop je 20 000 Kč. Samozřejmě čím levnější, tím lepší. Raději ale poměr cena - kvalita.
A to je vše. Ještě by nemusel být zbytečně velký a těžký.
Ale budu moc rád, když by mi zde někdo poradil nějaké alternativy, poměr cena-kvalita, jestli už raději koupit dražší nebo zvážit i levnější apod.
Předem moc díky!:)
Honza
Notebook na střih videa
-
- guru
-
- občas něco napíše
Odpověď
kultus píše:co takhle napsat co a v cem strihas?
No právě nestříhám ještě v ničem, protože na to nemám notebook, takže jsem v podstatě ještě ani neřešil v čem přesně to budu dělat. Ale předpokládám, že to budou programy třeba jako SONY VEGAS (možná i nějaké jednodušší). A stříhat chci videa pro Youtube propagaci, především promo videa či jednodušší hudební videa.
Nevím, jestli je to dostačující, každopádně i ten můj střih videí nepotřebuju na nějaké mega profesionální úrovni. Ale na druhou stranu bych chtěl aby to fakt běželo a nesekalo se to.
-
- guru
ale jak kvalitni videa...4K, FHD, jaky dat.tok? A jen strihat nebo i efekty? Na narocnejsi praci s videem notes moc neni, nebo spis notebook za 20K. Obecne to chce aspon i5 6300HQ lepe i7 6700HQ (ten ale za ty prachy tezko sezenes), min.8GB RAM a SSD. Nepises ani jak velky to ma byt notebook...to je tezky radit.
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“