TOSHIBA A200 - postrehy a skusenosti
TOSHIBA A200 - postrehy a skusenosti
Má niekto skúsenosť s výdržou batérie. Ak nastavím na long life tak mi vydrží okolo 2 hodín. Dočítal som sa v teste, že vydrží 3hod. 40min. Niekde pišu 3.30. Je to dosť velký rozdiel. Čítal som, že batéria sa ma nabíjať 4 hodiny pri vypnutom a 12 hodín pri zapnútom notebooku. Mne kontrolka nabíjania zhasne asi tak po 2 hodinách pri zapnutom.
//edit C: Upraveny titulok.
//edit C: Upraveny titulok.
Satellite A200-1GS
Ahoj, přemýšlím o koupi tohoto notebooku (ve verzi 1GS). Líbí se mi ale nezdá se mi to bílé provedení.
To bude asi po čase používání vypadat, jako vytažené ze smetiště ne...?
Co myslíte, má s tím někdo zkušenost...?
Díky.
P.S.: Verzí u A200 je hodně, tak nevim jestli je zrovna nejlepší to házet naprosto všechno sem. Časem tu v tom asi bude bordel.
To bude asi po čase používání vypadat, jako vytažené ze smetiště ne...?
Co myslíte, má s tím někdo zkušenost...?
Díky.
P.S.: Verzí u A200 je hodně, tak nevim jestli je zrovna nejlepší to házet naprosto všechno sem. Časem tu v tom asi bude bordel.
Joony:
Sasi maju spolocne, lisia sa len grafikou a potom vecami ako CPU, RAM a HDD (ktore sa vsak bezne lisia). Pre prehladnost to podla mna staci, v tomto pripade je rozhodujuca platforma a sasi.
Ale porozmyslam, evidentne sa zacinaju A200ky miesat. Zatial je toho malo, ked bude viac - rozsirime.
C
Sasi maju spolocne, lisia sa len grafikou a potom vecami ako CPU, RAM a HDD (ktore sa vsak bezne lisia). Pre prehladnost to podla mna staci, v tomto pripade je rozhodujuca platforma a sasi.
Ale porozmyslam, evidentne sa zacinaju A200ky miesat. Zatial je toho malo, ked bude viac - rozsirime.
C
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“