ASUS ASUS K401UQ Instalace WIn 7
-
- občas něco napíše
ASUS ASUS K401UQ Instalace WIn 7
Zdravím, koupila jsem si tento notebook bez OS, protože mám originál vlastní Win 7 Ultimate, a nejde mi to nainstalovat. Ani z bootovací flashky, ani z externí mechaniky. Po spuštění instalace mi hodí chybu, že vyžaduje nějaký ovladač a dá mi to vybrat z prázdného okna, tedy mi žádný ovladač nenabídne. Je tam disk 1T+24GB SSD, ale nevyznám se v tom. Jestli je třeba problém s nastavením BIOSu nebo v čem... Setkali jste se už s tím? Nikde jsem nenašla, že by Win7 tento model nepodporoval, ale DVD s ovladači má informaci, že podporuje pouze Wim10 64bit. Dokáže mi někdo poradit, kde je problém, a jak ho vyřešit? Děkuji
-
- občas něco napíše
I podle webu ma Asus ovladace jen na Windows 10. Ty tam chces dat ty Win7 jen proto, ze mas licenci nebo Windows 10 nechces? Da se totiz i ted provest upgrade zdarma z Win7 na Win10.
Co vim, tak do instalacky Win10 slo zadat klic k Win7. To bych zkusil asi jako prvni a nejjednodussi moznost.
Co vim, tak do instalacky Win10 slo zadat klic k Win7. To bych zkusil asi jako prvni a nejjednodussi moznost.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W