obracím se na Vás s žádostí zdali by mi někdo nebyl schopen poradit nebo alespoň nasměřovat správným směrem s problémem u mého ntb acer aspire v15 nitro BE II
Asi před třemi týdny asi týden před novu aktualizací když se mi začalo oběvovat upozornění o nové aktualizaci W10 mi začali zlobit reproduktory ( netuším jestli to má s aktualizací něco společného). Aktualizaci jsem asi dva týdny odkládal, ale zaznamenal jsem že při vysoké zátěži ntb, tzn. při hraní her a větráky běžícími naplno mi začalo v reproduktorech neskutečně ,,škvrčet´´... nenapadá mě výstižnější popis. Při hraní jsem většinou volal i na skypu a zvuky jak ze hry tak i hlasy ostatních na skypu byly skoro neslyšitelné, protože se přes ně ozývaly zvuky jak kdyby zrnila stará televize a neuvěřitelně to zkreslovalo.
Pokud jsem hru hodil na lištu a větráky se zklidnily tak bylo vše na chvíli ok, ovšem jakmile jsem opět maximalizoval hru tak to po chvíli začalo nanovo.
Toto se dělo i poté co jsem provedl aktualizaci. Tento problém se vyskytnul asi 6-7 za tři týdny, vždy při vysoké zátěži a vždy až po nějaké době hraní.
Zvukové ovladače jsem zkusil přeinstalovat, dva dny klid a poté se opět stala ta samá věc. Ještě mě tak napadl reinstal windows, ale raději jsem napsal dříve sem jestli s tím nemá někdo zkušenost a jak bych měl případně postupovat.
Předem děkuji za všechny Vaše odpovědi a rady a v případě že by nebylo něco jasné tak doplním