ntb kolem 30

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
lou138

ntb kolem 30

Příspěvekod lou138 » 26 srp 2007 13:02

Ahoj,
chtel bys slyset nazor nekoho, kdo se v oblasti ntb docela orientuje. Po dlouhem hledani jsem narazil na dva notasy, mezi kteryma se rozhoduju. NTB mam hlavne na skolu. Chci at mi vydrzi aspon 4 a vice let. Chtel bych ho i k obcasnemu zahrani si nejake novejsi hry-prekousnu i snizene detaily(neplanuju hrat hry, ktere prijdou za rok atd..) - ale jak rikam, budu hrat obcas.

prave se rozhoduju mezi HP Pavilionem dv6470 a Asusem F3PJ.
Asus ma lepis grafiku a op neco vyssi frekvenci, na druhou stranu se mi vic libi ten Pavilion.

Slysel jsem, ze tech 1.73GHz u HP muze delat nejake problemy s urcityma aplikacema, je to pravda?
Na druhou stranu jsem slysel, ze Asus neni zas tak kvalitne zpracovany v porovnani s HP.

Prohloupim, kdyz si vyberu HP?

Diky za objektivni rady ;)

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 26 srp 2007 13:14

To aby vydrzel 4 roky myslis jako aby se nerozpadl nebo aby to vykonove nezestarlo? Ty Asusy F3 hucej a hrejou jak pominuty, takze HP je urcite lepsi volba. Ale jestli ti Pavilion vydrzi 4 a vic let? To nedokazu rict, protoze zpracovani nemaj nijak extra pevny. Vykonem vydrzi, protoze i dneska muzes fungovat s 300mhz CPU apod., akorat uz to neni ono, takze obdobne za 4roky s timhle.

lou138

Příspěvekod lou138 » 26 srp 2007 13:20

presne,myslel jsem to v tom smyslu at se mi nerozpadne. Kamos mi rikal, ze ty asusy zacnou po nejake dobe vrzat a celkove na prvni pohled ty plasty nevypadaji moc pevne. Nejsem nijak narocny, bohate mi staci at to zvlada kazdodenni pozadavyk s tim, ze si zahraju nejakou starou gamesu.

Jeste to zvazim, ale s velkou pravdepodobnosti se priklonim k tomu HP. Kazdopadne diky

Ares
píše často

Příspěvekod Ares » 26 srp 2007 20:14

Zpracovaní je lepší u HP, ale 4 roky se mi zdají moc..je sice pravda,že můžeš fungovat s 5 let starým notebookem, ale nikdo neví, co bude za rok..aplikace budou čím dál náročnější, takže je to taková malá nadsázka...určitě to není nemožný, ale super to taky nebude..

Pr3d1t0r
píše často

Příspěvekod Pr3d1t0r » 27 srp 2007 13:20

Pokud chces vetsi vydrz, tak si kup nejaky ntb s zeleznym nebo horcikovym sasi a ten 4 roky ti mozna vydrzi( zalezi na kusu, stesti a zachazeni), ale stejne po dvou letech ho vyhodis sam z dovodu nekompatiblity s novymi systemi, takze myslim, ze to nema cenu resit.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“