Zdravím,
potreboval by som náhradu za dosluhujúci noťas a tak som sa začal obzerať po nejakom novom a dúfam, že by ste mi s tým mohli vedieť poradiť.
Cenovo by som sa chcel zmestiť cca do tých 900€. Notebook budem používať hlavne na pozeranie seriálov/filmov, nejakú tú kancelársku prácu. Ďalej by som bol rád aby na ňom šli zahrať aspoň menej náročné hry (Dota 2, CS:GO a pod.) čiže asi nejaká dedikovaná MX150/GTX1050 grafika. Čo sa týka veľkosti preferujem 15.6", ale možno by som zvážil aj 14". Preferujem aby bol relatívne mobilný a mal kvalitnú konštrukciu (nie všetko plastové, nakoľko s ním budem cestovať takmer každý týždeň) a normálny design (bez nejakých gamerských oranžovo/červených výstrelkov). Fajn by bolo SSDčko aspoň na systém a k tomu 1TB obyčajný mechanický HDD. Väčšinu času bude zapojený v sieti, takže výdrž nie je až taká priorita, ale samozrejme, čím viac, tým lepšie.
Čo som zatiaľ tak zbežne prebehol, tak zopár favoritov:
Lenovo Ideapad 330S - papierovo super parametre za tú cenu, 15,6" + numerická klávesnica, veľký 1TB HDD + SSD, ale neviem ako je na tom s konštrukciou a chladením, keďže sa mi nepodarilo nájsť recenzie tejto konkrétnej špecifikácie
Acer Swift 3 - vyzerá, že kvalitné spracovanie, čítačka odtlačkov prstov, ale iba 14" a bez numerickej klávesnice
Asus Vivobook S15 - zase 15.6" aj s numerickou klávesnicou, ale menšie SSD. Dizajn super.
Hlavne by ma zaujímalo, ak máte skúsenosti s týmito vyššie uvedenými strojmi ohľadom spracovania, kvality displeja, chladenia a pod. prípadne poznáte nejaké ďalšie, ktoré by rovnako vyhoveli mojim požiadavkám.
Vopred vďaka za prípadné rady.
Multimediálny notebook do 900€
-
- občas něco napíše
-
- Moderátor
Re: Multimediálny notebook do 900€
Swift.
Asus Rog Ally,Lenovo Legion S7,Lenovo Legion 5 PRO,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,Yamaha RX A4A,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Okay vďaka, len neviem, či fakt oželiem tú numerickú klávesnicu. Z 15 palcových, ktoré ju majú, by bolo najlepšie čo?
Dnes som našiel toto https://www.alza.sk/acer-aspire-5-pure- ... 477395.htm, len opäť netuším ako je na tom konštrukčne.
Dnes som našiel toto https://www.alza.sk/acer-aspire-5-pure- ... 477395.htm, len opäť netuším ako je na tom konštrukčne.
-
- Moderátor
Tak si kup 15palcový swift.Kde je problém?
Asus Rog Ally,Lenovo Legion S7,Lenovo Legion 5 PRO,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,Yamaha RX A4A,LG OLED TV
-
- občas něco napíše
No neviem, ale 15palcovy swift s MX150 sa mi nejak nepodarilo nájsť... Iba verziu, kde je Intel Optane miesto SSDčka.
-
- Moderátor
Tak už je asi vyprodaný.
-
- občas něco napíše
Vyzerá to tak :/ Asi mám teda smolu zatiaľ. Myslíte, že po Vianociach sa ešte bude dať zohnať?
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
Áno, tento som videl... Len som nevedel ako sú na tom AMD procesor/grafika v porovnaní s Intelom/nVidiou. Je to cca to isté?
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
Okej chlapi, veľká vďaka za rady, vezmem teda ten Acer.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“