Radeon Xpress 1100 :(

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
bloodmen
občas něco napíše

Radeon Xpress 1100 :(

Příspěvek od bloodmen »

Pořídil jsem si notebook FS s AMD Turion 64 a Radeon Xpress 1100. Bohužel jsem ho kupoval dost narychlo a nebylo peněz nazbyt. Teprve nyní si uvědomuji, že i stará dobrá NFS: Underground 2 má co dělat, aby běžela plynule. :( Lze nějakým způsobem navýšit grafický výkon? (koupě jiné grafiky?) Nebo mi nezbývá nic jiného než výměna celého notebooku? Děkuji za odpovědi
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Kupa noveho notasu. Grafika vymenit nejde.

C
maxxz
guru

Příspěvek od maxxz »

mám to samé a jezdí mi tu i most wanted kolem 30 fps detaily nizky rozliseni 1024x768
tento účet již není aktivní.
micro.21

stahni nove ovladace..

Příspěvek od micro.21 »

rozhodne nainstaluj nejnovejsi ovladace pro tu grafiku ja mam intel GMA950 a po nainstalovani novych ovladacu se vykon skoro zdvojnasobil..
bus

Příspěvek od bus »

NFS:U2 musí zvádať, mne to behá na Mobility Radeone 9000. Skús vypnúť antialiasing a podobné blbosti. (Inak ten upgrade fakt nejde, smola.)
Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Solitary »

micro.21: To bych se divil :) je pravda ze ty ovladace trosku zvedli vykon, ale "skoro dvojnasobek" jsou preci jen hoodne silny slova ;) u ty X3100 bych veril zdvojnasobeni vykonu, tam se v podstate jednalo posunuti grafiky o tridu vys
bloodmen
občas něco napíše

Příspěvek od bloodmen »

Nakonec jsem aktualizoval ovladace a jakz takz to jede. :) Pri vyssim rozliseni se mi ale seka zvuk (obraz ne). To same mi dela treba i HL:2 pri vysokem rozliseni. Pri strednim je to v pohode. :) Diky moc za rady, ktere jste mi dali.
PCtvor
píše často

Příspěvek od PCtvor »

na desktopu jsem mnel gecube radeon 9550 a trictvrte roku jsem cekal na ovladace ktery by spravne pracovaly s direct x
dyenej
občas něco napíše

Příspěvek od dyenej »

zkus mozna jestli mas nainstalovany ati catalyst control center mrkni na nastaveni power play jestli ho nemas stazeny na battery saver..