Pomoc s nekonecnym restartom WIN XP

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Marsus
občas něco napíše

Pomoc s nekonecnym restartom WIN XP

Příspěvekod Marsus » 03 zář 2007 21:56

Xcem vas poprosit o radu v takejto veci: stahoval a instaloval som nejake update na stranke Windows updates a hral mi popritom aj Winamp a este nejake programy boli otvorene, po instalacii mi pisalo, ze mam restartovat system, tak som zrusil Winamp, bez zastavenia pesnicky, xcel som ho vynut, aj otvorene programy, zrestartoval sa mi pritom pc a dosiel az po napis VITAJTE a robi to dokola, nexce naskocit, sem tam prebleskne nakratko aj uvodna obrazovka ale stale restartuje dokola. Mam sice iba taku sunku, ma 256 MB Ram a ked som mal pusteny Winamp a ine veci pri jeho vypnuti sa mi zvykol restartovat, ale mam otazku, ci sa to da nejak zaxranit a ako? Mal som tam potrebne veci a programy. Dakujem pekne za rady.

Marsus
občas něco napíše

Uz mi naskocil

Příspěvekod Marsus » 04 zář 2007 09:07

Cez F8 a obnovu systemu sa mi to podarilo, len mam iny problem, pripajal som sa na net cez Nokiu a datovy kabel a program PC Suite od Nokie, nexce mi najst mobil ako modem. Ked som ho prvykrat zapojil, tak blblo na mobile vyber sposobu pripojenia. Vyskusal som restart, vsetky usb, vymazat a nainstalovat PC Suite a nic. Alebo je blby a nejak skratoval kabel alebo USB, mam 4 ani jedna nejde. Neporadili by ste mi? Nemam ako odskusat USB, mam len kabel a mobil, nic ine na odskusanie. Vdaka

Rexy

Příspěvekod Rexy » 04 zář 2007 09:20

to Marsus

dival jsi se na usb do spravce hardware? nekdy to muze byt voditko (a nekdy ne :D )

Marsus
občas něco napíše

Ako sa to prosim ta robi?

Příspěvekod Marsus » 04 zář 2007 15:38

Som laik, vies.

Rexy

Příspěvekod Rexy » 05 zář 2007 08:21

to Marsus

promin ze pisu teprve ted.
urcite to znas: pravou mysi kliknout na
tento pocitac|vlastnosti|hardware|spravce zarizeni|radice sbernice usb|2xklik na jednotlivych polozkach (korenovy rozbocovac - universalni radic atd. a zkontrolovat jestli je tam napsano ze zarizeni pracuje spravne - kdyby ne tak je tam takova primitivni napoveda co s tim delat. Nekdy pomuze stahnout novy ovladac - ale hlavne bych si pujcil nejake zarizeni usb (treba mys) a zkusit to na nem...

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“