Moje skusenosti s HP Pavilion dv6339eu. Kludne sa pytajte...

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
T.L.A.K.

Moje skusenosti s HP Pavilion dv6339eu. Kludne sa pytajte...

Příspěvekod T.L.A.K. » 06 zář 2007 16:54

Mam uz mesiac HP Pavilion dv6339eu. Tiez som bol s toho vsetkeho pred kupou mojho prveho notebooku magor. Ze aku znacku, typ... :shock: .

Velmi mi pomohlo prave toto forum takze chcem trochu aj ja prispet :).

Momentalne mam na nom Vistu Business a XP, pod oboma OS mam nahrate vsetky bezne programy a aj nejake hry som na nom skusal hrat (STALKER, NFS, PREY...)

Pokusim sa zodpovedat vsetky vase dotazy. Takze smelo do toho :)

P.S. Vopred sa ospravedlnujem moderatorom ze som ten isty post dal aj do sekcie o HP, ale nevedel som kde by to bolo najlepsie tak som to dal aj tu :oops:

dusan87

Příspěvekod dusan87 » 31 říj 2007 15:42

Cawko, rozmýšľam nad týmto notebookom a mám pár otázok:
1. Čo vravíš na vyhotovenie, pevnosť, oderu odolnosť, HP Imprint...
2. Ako dlho zhruba vydrží baterka?
3. S Xp ovladáčmi bol nejaký problém?
4. A tie hry čo spomináš ako idú na tej Gf 7200? Hrať sa ich nechystám, ale keďže sú to novšie hry, mohli by ukázať výkon tej grafiky.

A ak si objavil nejaké chyby, alebo niečo čo ti vadí tak napíš, nielen ja sa poteším novým info. :)
Ďakujem pekne.

T.L.A.K.

Příspěvekod T.L.A.K. » 31 říj 2007 17:37

1. Vyhotovenie nie je take ako Business rada,ale myslim ze je dost kvalitne a pevne, skrabance sa mi na nom nerobia, akurat na tom imprint finish vidno dost otlacky prstov
2.Baterka pri nenarocnej cinnosti vo win vydzi okolo 2.5 hod, ked pozeram film tak asi 1.5 a menej
3.S ovladacmi bol dost problem, nakoniec som musel pouzit ovladace z ineho modelu pavilion, a funguju
4.jj tie hry sa daju v pohode hrat na tej grafike, stredne detaily

Jedine co mi na nom vadi je ze ked ide na baterku tak vydava taky pisklavy zvuk,nic strasne ale no nemalo by si myslim a este pravy dolny roh je na vodorovnej podlozke zdvihnuty asi o 2mm, a to uz vsetku k nedostatkom, dufam ze som ta neodradil,ale nechcem ti pisat ze nema chybu a tak...

Ale vcelku nelutujem ze som si ho kupil, len skoda ze HP nevydalo ovladace na XP pre tento model

Keby este nieco kludne pis

SnooP
občas něco napíše

Příspěvekod SnooP » 31 říj 2007 21:08

[quote="T.L.A.K."]Jedine co mi na nom vadi je ze ked ide na baterku tak vydava taky pisklavy zvuk/quote]

mel sem tez problem s "silenym" piskanim a tady na foru mi poradili RMclock aplikaci a v ni zapnout : Run HLT command when OS is idle.
baterka ti zmizi o trochu rychlejc ale da se, ve skole to nechavam piskat protoze to neslysim na prednaskach a doma kdyz pracuji a neni zapojenej v siti tak si to zapnu protoze to piskani me zabiji... zkus jestli ti to taky pomuze ci ne.. na mem hp 530 to pomohlo
HP 530: Intel Core Duo T2300E 1.66GHz, paměť 512MB RAM(prozatím:)), 15.4" WXGA, GMA 950, Win XP Pro

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“