Dříve jsem vlastnil integrovanou grafiku od intelu gma 950 kde jsem hral vietcong 1(přibližně půl hodiny) a hra běžela na hranici přibližne 25 fps a níže takže to bylo nehratelný a byla to doslova slideshow, ale s intel hd graphics 630 běží vietcong 1 plynule.
A ted se dostavam k jadru pudla:
Jak staré pc hry si zahraji plynule na nové intel hd graphics 630.(jinak dodám že staré hry jako vietcong a jine se nespustí automaticky přes dedikovanou grafickou kartu ale pouze přes integrovanou)
A ještě se chci zeptat jak plynule a na jaké detaily si zahraji vietcong 1 na APU od AMD v nejnovější integrované grafice?
jedná se o notebook Acer Predator Helios 300 kde je optimus. Zkoušel jsem to nastavit na dedikovanou grafickou kartu ale nešlo to.
předem děkuji za odpověd.
integrovana grafika intel gma 950 vs Intel HD Graphics 630
-
- píše často
-
- Moderátor
Re: integrovana grafika intel gma 950 vs Intel HD Graphics 630
https://www.notebookcheck.net/Intel-UHD ... 928.0.html
ad vietcong 1: na comkolvek dnesnom na plne detaily plynulo, ved je to 15 rokov stara hra...
ad optimus: v nvidia control paneli sa da pre kazdu app nastavit na akom gpu ma bezat.
ad vietcong 1: na comkolvek dnesnom na plne detaily plynulo, ved je to 15 rokov stara hra...
ad optimus: v nvidia control paneli sa da pre kazdu app nastavit na akom gpu ma bezat.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8