Ahoj!
Chci si pořídit Nb, ale bohužel mi všechny přijdou vesměs stejné...
Jsem za něj ochotný zaplatit asi tak +/- 25 tis.. A co od něj očekávám? No především pěkný obraz (jak u Nb poznat z technických parametrů, zda-li má opravdu pěkný obraz, bohužel netuším a proto se taky obracím na Vás:) Chci na něm sledovat filmy a občas i nějakou tu hru (žadná divočina). Ještě HD tak kolem těch 160 GB. No aby toho nebylo málo, tak i DVD vypalovačku:), ale nevím, jestli je u Nb zvykem (kdyžtak externí HD nebo externí vypalovačku - je to rozumné řešení?). No a na ostatním mi až tak nezáleží...
Co byste doporučili za internet? O2 net stojí za prd (jedna babka povídala:) a T-mobile - nevím. Další možnosti mobilního internetu s téměř 90% pokrytím v ČR neznám...
Tak promiňte, že Vás otravuju, ale raději dám na zkušenosti ostatních a moudřejších, než abych si sám hledal počítač pouze podle parametrů...
Dík!
Převelice originální dotaz
-
- Moderátor
V rámci "kvalit" ntb displejů na tom bývají lépe kousky s větším rozlišením (WSXGA panely s rozlišením 1680 x 1050).
Pokud budeš moci trošku přitlačit s penězy, tak docela slušný je teno:
http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-6715b-d75581.htm
(za stejný peníz je i s XP pro místo Vist).
S hrama ale bude trochu problém - grafika je integrovaná a hratelně na ní rozchodíš jen starší (cca do r. 2005) a méně náročné gamesy.
Jinak by ale mohl vyhovovat..
Pokud budeš moci trošku přitlačit s penězy, tak docela slušný je teno:
http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-6715b-d75581.htm
(za stejný peníz je i s XP pro místo Vist).
S hrama ale bude trochu problém - grafika je integrovaná a hratelně na ní rozchodíš jen starší (cca do r. 2005) a méně náročné gamesy.
Jinak by ale mohl vyhovovat..
Kvalitní display a notebook?
- Pro filmy doporučuji Glare technologii. Ale kvalita notebookových display-ů je velmi slabá. Když pominu vyjímky. Ale ty se nenacházejí v této cenové kategorii. Takže doporučuji si notebook nejprve prohlédnou a pak se teprve rozhodnout. Předem ale varuji před nákupem takových značek jako je Acer. Mě ta zkušenost stála 31.000.
- Co se týče internetu je to individuální záložitost závislá na lokalitě. Ale určitě bych pokud možno zvolil např. Wifi provider-a než O2 nebo T-mobile.
- Co se týče internetu je to individuální záložitost závislá na lokalitě. Ale určitě bych pokud možno zvolil např. Wifi provider-a než O2 nebo T-mobile.
Celý život bojuji s průměrností.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“