Dicota BacPac Xtreme anebo Crumpler The Belly

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.

Ktery batoh zvolit?

Crumpler The Belly
7
44%
Dicota BacPac Xtreme
9
56%

Celkem hlasů: 16

sorx
občas něco napíše

Dicota BacPac Xtreme anebo Crumpler The Belly

Příspěvekod sorx » 13 zář 2007 22:01

Nemuzu se rozhodnout mezi http://www.crumpler.cz/?product=The_Bel ... t_line=629 Crumpler The Belly a http://www.dicota.com/start.php?office= ... ls&ds=1292 Dicota BacPac Xtreme, nemate nekdo blizsi zkusenosti? Na cene ani tak nezalezi, precijen nekupuji batoh kazdy den a chci aby mi vydrzel. Bude se jednat o prenaseni vsude mozne hlavne kolej-skola.

klicasso
občas něco napíše

Příspěvekod klicasso » 13 zář 2007 22:46

No tak nemuzu rict osobne nic o Crumpler The Belly (vypada ale jinak moc dobre na batoh pro notebook), ale ja osobne jsem si koupil tu Dicotu eXtreme. Jak jsem nekde predtim cetl, je to opravdu takova mala krosna. Opravdu velky batoh, ale velice prijemny na noseni. Mam ho moc rad :D Na noseni jen tak do skoly z 'domu' (pokud to je takova standartni cesta asi 30-60 minut) mi ale prijde moc velky. Ja osobne dost cestuji, takze se mi na to perfektne hodi (dam do nej nejake to obleceni, i boty a notebook do zadni kapsy). Vyztuzeni mi prijde dobre, nemuzu si na nic stezovat, co jsem ho ohmataval, ikdyz asi jako kazdy batoh, ma nejake ty nevychytane mouchy, jako je maly nevyztuzeni prostor mezi spodkem a zadni stranou. Postrani kapsy jsou cool - jedna je z takove te latky co udrzuje teplotu (ted nevim jak se tomu rika), je to vyborny na piti - asi spis to studeny. Uvnitr je velka 'kapsa' na papiry (mozna i par sesitu) a male kapsicky na nejake drobnosti. Na vrcholu batohu je mensi kapsa na zapinani (ja urcite na diskman) - ja do ni davam bryle, sluchatka a takove veci. Uplne dole je v kapse na zip plastenka - jeste jsem ji nevyndaval. Muzu tento batoh jedine doporucit, pokud ho budes mit k dostatecnemu vyuziti, jinak bych bral neco trosku mensiho.

sorx
občas něco napíše

Příspěvekod sorx » 20 zář 2007 21:08

A co takhle nekdo kdo mel oba batohy a muze je porovnat?

jimmyjames
guru

Příspěvekod jimmyjames » 21 zář 2007 00:35

IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)

sorx
občas něco napíše

Příspěvekod sorx » 21 zář 2007 09:53

Je to takova anti-dicotacka diskuze :)

midz

Příspěvekod midz » 16 čer 2008 18:16

mam takovej trochu stupidni dotaz.. je na sto procent jisty ze tam nenarvu 17 notebook? batoh se mi strasne libi ale batohy pro 17 mne nijak nezaujaly. diky za odpoved

Zpět na „Příslušenství“