pri koupi hp 530 byl operacni system predinstalovany na hdd notebooku vista home basic.
Po mesicnim uzivani oddil hp recovery se poskodil a system nyni neexistuje.
po zakoupeni sem na dvd hodil od hp recovery a myslel si ze mi pomuze znovu nainstalovat vistu home basic bez uspechu.
Problem spociva v tom, ze mam oem operacni system takze u kupovaneho notebooku nebylo instalacni dvd s os vista home basic.
Notebook ma legalni system a zda-li se nepletu nemam narok na instalaci operacniho systemu oem vista basic kdyz ho koupim od czechcomputer.cz a je tam konecne dvd se system mam na to narok.
Windows Vista home basic oemact , oddil hp recovery poskozen
problem vyren za vsehno muze shit browser ie 7.
pri upgrade na ie 7 sem na chvili pouzival tento browser a pak se mi zhnusil tak sem provedl downgrade na zpetnou verzi ktera tam byla v systemu integrovana.
Timto zpusobem se pak neslo pripojovat na ftp, ktera maji prihlaseni k serveru se zabezpecenim.(intel, hp ftp atd.)
pri upgrade na ie 7 sem na chvili pouzival tento browser a pak se mi zhnusil tak sem provedl downgrade na zpetnou verzi ktera tam byla v systemu integrovana.
Timto zpusobem se pak neslo pripojovat na ftp, ktera maji prihlaseni k serveru se zabezpecenim.(intel, hp ftp atd.)
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“