Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Prosím o radu k výběru noteboku čistě na práci. Aktuálně potřebuji na cesty delší výdrž . Měl jsem pár kousků vyhlídnutých ale vždy po přečtení recenzí z toho sešlo díky velkému hluku i při menší zátěži .
Aktuálně mám Acer herní řadu Nitro black s I7 který i v menší zátěži je zcela tichý , notas uplně super ale na cesty to není vzhledem k výdrži cca 2,5 hod .
No SSD neřeším co jsem koukal moji doplnit druhý disk úplně v pohodě takže to vezmu ze svého kde mám 512 SSD od Samsungu . Každopádně jsem ho vzal za tu cenu jsem nikde nenašel nic lepšího a až prodám svůj či mám tak rozdíl v ceně nebude moc velký tím líp nechtěl jsem moc utrácet navíc
drinobecny píše:Ten je hodne pekny, jen bych mozna zvazil, zda nevzit 512 GB SSD, zvlaste kdyz se vejde do limitu. Jinak krasny notebook i cena
A hlavě konsktrukce Asusu nedosahuje kvality Swiftu a TM.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
orgasmic píše:Za tu cenu super. Jsou tam Pro Windows a NBD záruka.
Tak koupeno víc jak týden a super dost mě překvapila parádní konstrukce a rychlost a velký plus je že lze vložit druhý disk po zakoupení rámečku to jsem již také stihl , takže za mě super volba
Swift je prostě už radu let bestseller ve své cenové hladině.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3