problem s webcam na acer aspire 5520

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
premx
občas něco napíše

problem s webcam na acer aspire 5520

Příspěvekod premx » 22 zář 2007 16:14

[b]ahoj, nedopatřením jsem si odinstaloval software na používání "webky" na novém aspirovi 5520. snažil jsem se vuyžít fce ´obnova systému´ do doby před odinstalováním, ale píše mi to jen ´nespecifická chyba´.. nevím, jak sehnat software na webku Acer Crystal Eye zpět .. děkuji za každičkou radu!!! :D

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 23 zář 2007 10:32

:D tak pokud muzes a chces a nemas moc veci nainstalovanych na notebooku tak dej recovery a to ti hodi windosy pocitam visty do tovarniho nastaveni, jinak ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... a/Drivers/ tady mas ovldace na ty visty , Camera_(Suyin_app)_Acer Crystal Eye webcam V1.0.10_XP_Vista.zip tahle by to mohla bejt nebo ty tri nahore..... :D zkousej a kdyztam sem pisni :D neco už najdem jak tohle vyresit

premx
občas něco napíše

Příspěvekod premx » 23 říj 2007 23:53

ahoj, díky moc za rady .. tak pc jsem dal do recovery a bylo asi tri tydny vsechno v poho ale pak jsem do fotogalerie natahl nejake fotky a kamera se kousla opet .. odkazy jsem vyzkousel vsechny, uspesne nainstaloval ale pise mi to 'camera not found'!!tak nevim .. ale uz me to pekne stve a nevim co s tim. please za dalsi rady!!diky moc. nestastny uzivatel aceru!

David Barborka
píše často

Příspěvekod David Barborka » 24 říj 2007 13:47

když jsem měl visty od aceru ze všema jejich utilitama atd. a navíc jsem tam nainstaloval prográmky, které potřebuji vždy to dopadlo blbě. Po 4 obnoveních a znovu instalování všech programů během 14-ti dní jsem se nasr... a udělal si zálohu acer ovládačů a utilit, vzal jsem dvd s vistama co mám ke stolnímu pc a nainstaloval jsem je do notebooku za použití produckt key k notebooku, provedl jsem aktivaci přes telefon, protože přes net to nešlo a nainstaloval jsem svoje prográmky a od aceru jsem použil jen drivery na desku, kameru, wifi atd. a s utilit jen epower, eaudio. Notebook fachá už 14 dní a zatím žádný problém, takže nakonec jsem zvítšzil. Kdyby dali k notebooku DVD zvlášť s windowsama a zvlášť s ovladačema, tak by jsme tu nemuseli rozebírat tyhle problémy. Zase na druhou stranu ušetřili (ACER) 20,-Kč za 2 DVD.

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 24 říj 2007 17:03

:D krasny výčet.....no ja mam original wokna od aceru , visty premium a webka jede v poho... :wink: jinak bejt tebou tak vyzkousim rozne ovldace te webky nebo pres everest home si zjistim vyrobce te webky a dohledam na aceru v sekci driver donwload/aspire 5520 toho vyrobce te webky a melo by to jit...jinak pisni na web support aceru oni jsou ochotni poslat ty ovldace do mailu :idea:

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 24 říj 2007 17:43

david: no co som cital oficialne vyjadrenie (nielen) aceru, tak to robia preto tak, lebo je to "pre uzivatela jednoduchsie"... a je to pravda - keby dali oddelene instalacku XP a ovladace, tak by im plno ludi vytelefonovavalo, ze jake tam maju dat ovladace (kedze na CD by boli napr. rozne ovladace wifi, tak ako je to na FTP serveri pri kazdom NB), preco im nefunguju tlacitka na wifi atd, atd... samozrejme pre tych skusenejsich uzivatelov je takyto system na 2 veci...

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 24 říj 2007 21:31

:? tlačitka.....musis nainstalovat acer launch manager a ten ti zpristupni ty tlačitka :D

Zpět na „notebooky Acer“