problem s webcam na acer aspire 5520
problem s webcam na acer aspire 5520
[b]ahoj, nedopatřením jsem si odinstaloval software na používání "webky" na novém aspirovi 5520. snažil jsem se vuyžít fce ´obnova systému´ do doby před odinstalováním, ale píše mi to jen ´nespecifická chyba´.. nevím, jak sehnat software na webku Acer Crystal Eye zpět .. děkuji za každičkou radu!!! 

ahoj, díky moc za rady .. tak pc jsem dal do recovery a bylo asi tri tydny vsechno v poho ale pak jsem do fotogalerie natahl nejake fotky a kamera se kousla opet .. odkazy jsem vyzkousel vsechny, uspesne nainstaloval ale pise mi to 'camera not found'!!tak nevim .. ale uz me to pekne stve a nevim co s tim. please za dalsi rady!!diky moc. nestastny uzivatel aceru!
-
- píše často
když jsem měl visty od aceru ze všema jejich utilitama atd. a navíc jsem tam nainstaloval prográmky, které potřebuji vždy to dopadlo blbě. Po 4 obnoveních a znovu instalování všech programů během 14-ti dní jsem se nasr... a udělal si zálohu acer ovládačů a utilit, vzal jsem dvd s vistama co mám ke stolnímu pc a nainstaloval jsem je do notebooku za použití produckt key k notebooku, provedl jsem aktivaci přes telefon, protože přes net to nešlo a nainstaloval jsem svoje prográmky a od aceru jsem použil jen drivery na desku, kameru, wifi atd. a s utilit jen epower, eaudio. Notebook fachá už 14 dní a zatím žádný problém, takže nakonec jsem zvítšzil. Kdyby dali k notebooku DVD zvlášť s windowsama a zvlášť s ovladačema, tak by jsme tu nemuseli rozebírat tyhle problémy. Zase na druhou stranu ušetřili (ACER) 20,-Kč za 2 DVD.

david: no co som cital oficialne vyjadrenie (nielen) aceru, tak to robia preto tak, lebo je to "pre uzivatela jednoduchsie"... a je to pravda - keby dali oddelene instalacku XP a ovladace, tak by im plno ludi vytelefonovavalo, ze jake tam maju dat ovladace (kedze na CD by boli napr. rozne ovladace wifi, tak ako je to na FTP serveri pri kazdom NB), preco im nefunguju tlacitka na wifi atd, atd... samozrejme pre tych skusenejsich uzivatelov je takyto system na 2 veci...