Čawte lidi,
mám notebook HP Pavilion dv6349eu a mám tam tlačítkou na quickplay.
Vím že nějak jde aby to přahrálo DVD ještě před nabootováním systému, ale nevím jak. Nevíte někdo? Takhle když stisknu ten čudl tak se mi nabootuje vista, musim zadat heslo a pak až se mi spustí quickplay pod vistama. Díky za odpvědi.
HP QuickPlay na Vistách
Ak tu riesite (ne)kompatibilitu s Vistou - znamena to ze pod Win XP to bezi normalne?
Ja osobne sa chcem zbavit predinstalovanej Visty z mojho pavilionu dv6470 - ale neviem ako...
Respektive neviem, ci potom zozeniem vsetky ovladace (grafika, wifi, tlacitka, dialkove, quickplay,.. atd) + ako je to so zarukou keby som si tam hodil Win XP.
Dalej neviem ci mozem zmazat ten recovery disk (recovery mam na dvd), nainstalovat XP, a neskor sa vratit k Viste?
Vie niekto co s tym?
Ja osobne sa chcem zbavit predinstalovanej Visty z mojho pavilionu dv6470 - ale neviem ako...
Respektive neviem, ci potom zozeniem vsetky ovladace (grafika, wifi, tlacitka, dialkove, quickplay,.. atd) + ako je to so zarukou keby som si tam hodil Win XP.
Dalej neviem ci mozem zmazat ten recovery disk (recovery mam na dvd), nainstalovat XP, a neskor sa vratit k Viste?
Vie niekto co s tym?
Lenovo ThinkPad SL410
Intel® Core 2 Duo P7570 (2.26GHz,1066MHz,3MB), 2x2GB DDR3 1067MHz,ATI Mobility Radeon 4570 256MB (VGA,HDMI) , Seagate 320 GB/5400rpm/sata2, DVD±RW DL, WiFi, BT, 6 Cell Battery, Win 7 Pro 64bit
Intel® Core 2 Duo P7570 (2.26GHz,1066MHz,3MB), 2x2GB DDR3 1067MHz,ATI Mobility Radeon 4570 256MB (VGA,HDMI) , Seagate 320 GB/5400rpm/sata2, DVD±RW DL, WiFi, BT, 6 Cell Battery, Win 7 Pro 64bit
no tak nainstalovat XP asi ted nejlepsi udelat ty od jimmyjamese. Ovladac na grafarnu nejlepe od vyrobce, zbytek stahnes na strankach HP. Projdi si tam ty Paviliony s jejich podporou a tam jsou ovladace na XP. Na quickplay na XP jsem ovladace nevidel.
S tim navratem k Viste by me to docela taky zajimalo kdyt tak.
S tim navratem k Viste by me to docela taky zajimalo kdyt tak.
Zdravím.
Hledal jsem na fóru, jak udělat, aby se mi nenačítal prvně OS.
Jen bych chtěl reagovat na CeCo.
Když jsem měl NTB čerstvě po koupi (před rokem), večer jsem ho vypnul a klávesnici přikryl takovým tím hadříkem. Pak jsem se nestačil divit, proč se mi zapnul přehravač (stalo se mi to několikrát a pak jsem si až všiml, že jsem tím stisknul jedno z těch dvou tlačítek). Spustil se mi pouze ten přehrávač bez načítání OS.
Teď jsem měl NTB na reklamaci - mj. výměna HDD a už mi to tak nefunguje. Takže jsem hledal zde na fóru a vidím, že už asi ani hledat nemusím. Ale nechápu, proč mi to tedy dřív šlo (série dv6000).
Hledal jsem na fóru, jak udělat, aby se mi nenačítal prvně OS.
Jen bych chtěl reagovat na CeCo.
Když jsem měl NTB čerstvě po koupi (před rokem), večer jsem ho vypnul a klávesnici přikryl takovým tím hadříkem. Pak jsem se nestačil divit, proč se mi zapnul přehravač (stalo se mi to několikrát a pak jsem si až všiml, že jsem tím stisknul jedno z těch dvou tlačítek). Spustil se mi pouze ten přehrávač bez načítání OS.
Teď jsem měl NTB na reklamaci - mj. výměna HDD a už mi to tak nefunguje. Takže jsem hledal zde na fóru a vidím, že už asi ani hledat nemusím. Ale nechápu, proč mi to tedy dřív šlo (série dv6000).
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“