Problem s Extensa 5220

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
seedya
občas něco napíše

Problem s Extensa 5220

Příspěvekod seedya » 05 říj 2007 13:25

Mám pár takových připomínek se kterými si moc nevím rady. Koupil jsem si Extensu 5220 s linuxem. Chtěl jsem XP ale nešlo mi to tak jsem podle některých návodů tady přeflashoval bios a docílil xp. Avšak v XP mi i podle návodů nešly nainstalovat grafické ovladače a instalace k wifi se mi sekla v setupu z neznámého důvotu a vždy přestala reagovat i když jsem zkoušel stáhnout ovladače z internetu několikrát a pořád ten samý problm. Jelikož do školy potřebuju wifi, celkem mě to naštvalo a rozhodl jsem se pro Vistu. Tam jsem docílil všeho funkčního až na pár drobností. a to že mám internet od O2 s externím modemem DTS-362 myslim a i po správné instalaci mi tento modem bere jako síťovku a v sítích se zobrazuje že jsem pripojen k síti ale ne k internetu. Nevím možná je to banalita a dá se lehce vyřešit ale já po týdnu trípení s tímhle notebookem jsem celkem dost vygumovaný a už nevím co jak dělat :) mám momentálně XP i Vistu a na každém systému něco nejede :cry: . no další dotaz mám na intergovanou grafiku.. je pro mě nedostačřující a zajímalo by mě jestli se dá dokoupit nová třeba i externí. Nemůžu totiž nic najít žádné info.

peterer
píše často

Příspěvekod peterer » 05 říj 2007 13:45

Bios jsi flasnul pod vidlema?
Jestli máš modem přes LAN kabel, tak ti to bude zobrazovat síťové připojení, což je správně.
U ovladačů grafiky musíš použít dle Visty 32 nebo 64bit drivery.
Po zprovoznění ovladačů by ti měla grafika stačit, z intergrovaných je to jedna z nej...
Externí GK neexistuje.

Zpět na „notebooky Acer“