Caute,
Som sa dostal k LCD TV (Sony) a som ju spojil (S-Video) s mojim notebookom s ATI HD2300 (viem ze to je nic moc) - 256MB a VHP 32bitSK.
Problem je taky, ze akonahle v tom "genialnom" sprievodcovi od ATI nastavim funkciu Extended Desktop (PC 1280x800, TV 1024x768 - pritom by mala ist nastavit az do 1280x768) a dam na tej rozsirenej ploche prehravat video, tak je sekane. (normalna DVD kvalita). Tak isto je sekane aj pri nastaveni 800x600.
V pripade nastavenia Clone (PC aj TV 1024x768) je video v poriadku. Vtedy sa vsak stava praca na PC nemozna, a to nielen kvoli nie nativnemu rozliseniu, kedze musi byt video v popredi.
Ked som toto iste vyskusal na PC s windows XP (tiez Acer) a ATI Mobility Radeon 9800 - 64MB (omega drivers) - video bolo nadherne plynule aj pri Extended Desktop.
Z tohto vsetkeho vyplyva moj hnev a iste "vyberane" slova na ATI, ktora sa vzdala podpory svojich mobilnych grafik a nechala to na vyrobcovi PC (v mojom pripade Acer). HD2300 by mala zvladat aj fulll HD video takze nejake DVD jej nemoze robit problem. Chyba bude isto v ovladaci a DVI-HDMI kabel (ten bohuzial nemam) by asi tiez tomu nepomohol vsak.
Omega Drivers este pre Vistu nefunguju (mne osobne sa sice nainstalovali, ale nefungovali).
Neviete niekto o nejakom rieseni? Na nete som uz asi hladal vsade, kde sa dalo
Vista + ATI + LCD TV - trhane video
No ak som spravne pochopil tvoju odpoved, tak si myslis ze za to moze procak v PC? To tazko kedze je to C2D T7300 a vobec nebol zatazeny nicim inym.
Isto za to moze grafika (ovladace) , kedze na druhom notebooku to ide bez problemov aj pri Pentium M 725 (1,6GHz) a ATI (64MB). A to zobrazenie je podla mna tiez dake to pocitanie
Fakt neviete dakto o nejakych hoci aj neoficialnych ovladacoch pre ATI HD2300 na Vistu, ktore idu nainstalovat na notebook
EDIT:
Takze nasiel som aj sposob ako nainstalovat najnovsie ovladace od ATI. http://www.driverheaven.net/modtool/
Bohuzial ani to nevyriesilo moj problem
Isto za to moze grafika (ovladace) , kedze na druhom notebooku to ide bez problemov aj pri Pentium M 725 (1,6GHz) a ATI (64MB). A to zobrazenie je podla mna tiez dake to pocitanie
Fakt neviete dakto o nejakych hoci aj neoficialnych ovladacoch pre ATI HD2300 na Vistu, ktore idu nainstalovat na notebook
EDIT:
Takze nasiel som aj sposob ako nainstalovat najnovsie ovladace od ATI. http://www.driverheaven.net/modtool/
Bohuzial ani to nevyriesilo moj problem
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“