Záruční doba

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
Kapitan.Solo
občas něco napíše

Záruční doba

Příspěvekod Kapitan.Solo » 16 říj 2007 22:58

Zdravím. Toto je můj první příspěvek na tomhle foru - přečetl jsem si pravidla, neb to je vždy to první, co udělám, ale zase jiný kraj - jiný mrav, takže pokud se mnou zmíněné téma zde již 10 x řešilo a já nyní spamuju, prosím o prominutí.
A nyní již ke mnou zmíněné otázce. Je to spíše o vašem názoru - mám notebook asi půl roku, každý den ho obcházím třímajíc přitom v ruce šroubovák a mám strašnou chuť jej rozebrat, případně vyčistit, ale zase se bojím, že zrovna když něco takového udělám, cokoliv se v něm může pokazit a já už neuplatním nárok na reklamaci.
Co se týče mých znalostí, netvrdím, že vím všechno. To určitě né, pracoval jsem ale jako správce sítě, rád si čtu časopisy o pc a všemožné technice, ale nebráním se informacím a názorům (správným) ostatních. Proto se i ted ptám na vaše zkušenosti, názor jednotlivců apod. Děkuju za každou odpověd.

EasyShare
píše často

Příspěvekod EasyShare » 15 lis 2007 22:11

K čemu se v něčem, co funguje hrabat? Já čistím stolní pc, jen když už slyším rachot větráku, pak jej vyčistím od prachu. Co se týče ntb., tak leda bych se v tom hrabal po záruce, ale musel bych mít fakt podstatný důvod...
Apple MacBook white 2GHz Core2Duo, 1GB RAM, 80GB HDD, combo drive, OS X Leopard 10.5.3, (iLife 08')

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 15 lis 2007 22:40

cisteni az kdyz se zacnou zvedat teploty nad normalni nebo se rapidne zvysi hlucnost, popr. vetraky jedou porad i v klidu a predtim nejely atd...
chapu, ze to laka, ja jsem podobny, ale zase na druhou stranu vzhledem ke svym zajmum budte pravdepodobne zkusenejsi co se tyce HW a urcite vite, jak takovy notebook uvnitr vypada, takze myslim ze nic noveho pro vas nezjistite, ale laka to, no jo no :)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 16 lis 2007 10:42

Rozebrat muzes. Ale je to omezene - smis pouze sundat dolni krytku a krytku HDD. Nesmis odmontovavat displej , zakladni desku atp. Jinak jestli chces zespodu sundat to velke plato (je tam asi 8 sroubku) , tak bez problemu - hlavne jen vycisti vetrak a nic nerozpojuj, popr. nesundavej ty nalepky na konektorech.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“