Zdravím. Toto je můj první příspěvek na tomhle foru - přečetl jsem si pravidla, neb to je vždy to první, co udělám, ale zase jiný kraj - jiný mrav, takže pokud se mnou zmíněné téma zde již 10 x řešilo a já nyní spamuju, prosím o prominutí.
A nyní již ke mnou zmíněné otázce. Je to spíše o vašem názoru - mám notebook asi půl roku, každý den ho obcházím třímajíc přitom v ruce šroubovák a mám strašnou chuť jej rozebrat, případně vyčistit, ale zase se bojím, že zrovna když něco takového udělám, cokoliv se v něm může pokazit a já už neuplatním nárok na reklamaci.
Co se týče mých znalostí, netvrdím, že vím všechno. To určitě né, pracoval jsem ale jako správce sítě, rád si čtu časopisy o pc a všemožné technice, ale nebráním se informacím a názorům (správným) ostatních. Proto se i ted ptám na vaše zkušenosti, názor jednotlivců apod. Děkuju za každou odpověd.
Záruční doba
K čemu se v něčem, co funguje hrabat? Já čistím stolní pc, jen když už slyším rachot větráku, pak jej vyčistím od prachu. Co se týče ntb., tak leda bych se v tom hrabal po záruce, ale musel bych mít fakt podstatný důvod...
Apple MacBook white 2GHz Core2Duo, 1GB RAM, 80GB HDD, combo drive, OS X Leopard 10.5.3, (iLife 08')
cisteni az kdyz se zacnou zvedat teploty nad normalni nebo se rapidne zvysi hlucnost, popr. vetraky jedou porad i v klidu a predtim nejely atd...
chapu, ze to laka, ja jsem podobny, ale zase na druhou stranu vzhledem ke svym zajmum budte pravdepodobne zkusenejsi co se tyce HW a urcite vite, jak takovy notebook uvnitr vypada, takze myslim ze nic noveho pro vas nezjistite, ale laka to, no jo no
chapu, ze to laka, ja jsem podobny, ale zase na druhou stranu vzhledem ke svym zajmum budte pravdepodobne zkusenejsi co se tyce HW a urcite vite, jak takovy notebook uvnitr vypada, takze myslim ze nic noveho pro vas nezjistite, ale laka to, no jo no

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Rozebrat muzes. Ale je to omezene - smis pouze sundat dolni krytku a krytku HDD. Nesmis odmontovavat displej , zakladni desku atp. Jinak jestli chces zespodu sundat to velke plato (je tam asi 8 sroubku) , tak bez problemu - hlavne jen vycisti vetrak a nic nerozpojuj, popr. nesundavej ty nalepky na konektorech.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“