Sony, asus nebo MSI?
Sony, asus nebo MSI?
Ahoj, jen sjem se chtěl zeptat na váš názor; vzali byste dražší, ale mírně horší sony vaio fz21M(Z) s rozlišením WXGA a 8400GT nebo 8600GS a proc. T7250 (T7500), nebo za podobnou cenu asus V1S s WSXGA+ a 8600GT 512 a proc. T7300, ale riziko může být horší šasi a pevnost, nebo msi GX600PX - 014CZ, který má WXGA a taky 8600GT 512 a T7300, ale je nejlevnější? díky moc
kubino píše:tak na prilezitostne hrani urcite staci i 8600GS. Spis nez "jak casto" bych se ptal "co" hrajes. Kazda hra je samozrejme jinak narocna.
Jinak Sony ma fakt hezky notebooky.
Az ted sem se kouknul na specifikace a maji i slusne velky disky.
Tak chtěl bych hrát 3d akce, nebo multiplayer fps, občas strategie, nebo nějaké pěkné závody aut.
Sony je super, jen rozlišení a absence přídomku GT u čísel 8600

///U toho vaia je jediné omezení rozlišení a grafika.
Dneska jsem se byl podívat na ten MSI, u alza.cz, a to GX600X je herní série, je tam myš, notes s červenými doplňky (i když je tam P-performance a ne E-extreme) ... ale nic moc to není, tedy aspoň to nesplnilo mé očekávání, červené tetování, o to opravdu nestojím.
A ten 17" displej, ten tuším GX700PX za těch zhruba 35000,- prý už nebude, dneska se zamluvil, a nahradí ho jiným modelem prý, takže asi už n
když já bych chtěl min. T7300, WSXGA+ 15,4", herní grafiku 8600gt, pevné šasi, aby hodně vydrželo a žádné prohýbání, 2gb ram .. Ale nemůžu to sehnat
Tak to mas zkreslene predstavy celkem, protoze tohle pod 40tisic s DPH nesenes

Jinak tvym pozadavku vyhovuje tak maximalne del Vostro 1500, nebo Inspiron 1520 ... zavolej na dell, nakecej jim co chces at ti udelaji nabidku a uvidis. Takhle to budes mit bez kompromisu. Kompromis je FZ21M pokud ti zalezi na sasi, rozliseni je v pohode a optimum na tu grafiku. Pokud chces vykon za kazdou cenu tak MSI... pocitej ale s tim ze to je celkem neproverena znacka.
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Jako Z je pekna vec, ale precejen ten rozdil je dost velky luxus, za temer stejny book
Ten displej urcite tak hroznej nebude, i tak bych rekl ze nadprumer
Blu-ray palicka bude jeste minimalne rok k nicemu, 300GB disk je pomaly jak sr*** a grafika uz o moc rychlejsi neni.

Samsung 730U
Krevety píše:když já bych chtěl min. T7300, WSXGA+ 15,4", herní grafiku 8600gt, pevné šasi, aby hodně vydrželo a žádné prohýbání, 2gb ram .. Ale nemůžu to sehnat
Tak to mas zkreslene predstavy celkem, protoze tohle pod 40tisic s DPH nesenes
Jinak tvym pozadavku vyhovuje tak maximalne del Vostro 1500, nebo Inspiron 1520 ... zavolej na dell, nakecej jim co chces at ti udelaji nabidku a uvidis. Takhle to budes mit bez kompromisu. Kompromis je FZ21M pokud ti zalezi na sasi, rozliseni je v pohode a optimum na tu grafiku. Pokud chces vykon za kazdou cenu tak MSI... pocitej ale s tim ze to je celkem neproverena znacka.
Jo a ještě k tomu (když já bych chtěl min. T7300, WSXGA+ 15,4", herní grafiku 8600gt, pevné šasi, aby hodně vydrželo a žádné prohýbání, 2gb ram .. Ale nemůžu to sehnat) jedna podmína; nechci, aby to byl herní notebook, takže podsvětlená loga a debilní nápisy a tetování .. nic takového, hlavně diskrétní notebook
Jde o to, že i kdybych to nesehnal pod 40000,-, to je fuk, já jsem to neviděl vůbec
Sakra tak otevri tu stranku dellu a nakonfiguruj si to... a pak vykladej ze neco neni.
Pozadavky jsou to opravdu brutalni a nic jineho nez plne konfigurovatelny notes ti je nesplni. Na HP myslim nemas, IBM to nedela, VBI nema sasi, takze jedine Dell a poradne zaplatit.
// ty HP sou jen tak pro info zde, a pak ze nerostou http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 17347.html
Pozadavky jsou to opravdu brutalni a nic jineho nez plne konfigurovatelny notes ti je nesplni. Na HP myslim nemas, IBM to nedela, VBI nema sasi, takze jedine Dell a poradne zaplatit.
// ty HP sou jen tak pro info zde, a pak ze nerostou http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 17347.html
Samsung 730U
Krevety: no jo, tak bez daně to nebude tak hrozné, kdyžtak se malinko zadlužím no. Totiž mě přišlo, že téměř ideál na výbavu je ten asus V1S, ale právě mě zase zarazilo dost názorů, že asus nemívá dobré chlazení a šasi ....
(nechci ten notebook za rok, za dva měnit)
Aby to nebylo jako Packard Bell, kde to bylo žhavé, ta klávesnice
(nechci ten notebook za rok, za dva měnit)
Aby to nebylo jako Packard Bell, kde to bylo žhavé, ta klávesnice
Naposledy upravil(a) pmultimix dne 23 říj 2007 19:00, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“