Problem s vistou po formatovani

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
AndyBrandy
občas něco napíše

Problem s vistou po formatovani

Příspěvekod AndyBrandy » 26 říj 2007 17:07

Zdravim,

ako mam postupovat ak som pri particiovani disku odpalil vsetky data a nemam svoje visty? Mozem ich niekde najst? stiahnut?

Nainstaloval som si anglicku verziu Vista Basic, predtym tam boli ceske Basic, ale activacny kod samozrejme nefunguje...

Mam aspire 3104 wlmi

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 26 říj 2007 19:19

no pokial mas ten win naozaj legalne, tak by malo stacit zavolat na bezplatnu linku MS a ty im nadiktujes take dlllhozicne cislo a oni ti naspat nadiktuju take iste dlhe cislo a potom by sa ti to malo aktivovat...

AndyBrandy
občas něco napíše

Příspěvekod AndyBrandy » 26 říj 2007 23:35

Noo, tan win mam k notasu, takze legalne ho mam ale vlastne nemam. Lebo som ho mal na disku ktory som zrusil... Teraz tam nemam OS, sice mam na nho pravo ale fyzicky ho nemam, a neviem kde ho zohnat, z ACERu chcu odo mna 750 za vytvorenie kopie, co je trosku sila. Alebo tu je este jedna moznost, ze mi nejaka dobra dusa nazdiela svoju vistu, z aceru 3100 rady.

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 27 říj 2007 12:19

ked nainstalujes win s akymkolvek klucom a zavolas na tu MS linku (samozrejme najskor im vysvetlis, ze si stratil instalacne medium, tak si bol nuteny instalovat z ineho), oni ta odkazu nech si stiahnes taky programcok co meni produktovy kluc... pomocou neho zmenis produktovy kluc na ten co je na nalepke zo spodu NB... potom tam zavolas znova a budete si diktovat tie dlhe cisla co som spominal... legalne to urcite je, totiz ty neplatis pri SW za media/servisnu particiu, ale za licenciu - pokial dokazes zdokladovat, ze si dany SW zakupil, tak nemusis mat nic ine iba ten kluc... kedze na NB sa viaze OEM licencia, tak to legalne proste musi byt (OEM: produktovy kluc je viazany na dane PC, nie je mozne preniest licenciu na ine PC, po "zaniku" pocitaca zanika aj licencia)

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 28 říj 2007 17:29

:cry: hmm........ten sitek co mas na notebooku ti pujde jen na te anglicke verzi.....a nebo si nainstaluj anglickou a pak na netu pohledej cesky pack.....kterej existuje....na veskere verze,ikdyz na home basic jsem to nezkousel ale na ostatinich vistach mi sel..... :roll:

Zpět na „notebooky Acer“