Zdravim,
ako mam postupovat ak som pri particiovani disku odpalil vsetky data a nemam svoje visty? Mozem ich niekde najst? stiahnut?
Nainstaloval som si anglicku verziu Vista Basic, predtym tam boli ceske Basic, ale activacny kod samozrejme nefunguje...
Mam aspire 3104 wlmi
Problem s vistou po formatovani
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Noo, tan win mam k notasu, takze legalne ho mam ale vlastne nemam. Lebo som ho mal na disku ktory som zrusil... Teraz tam nemam OS, sice mam na nho pravo ale fyzicky ho nemam, a neviem kde ho zohnat, z ACERu chcu odo mna 750 za vytvorenie kopie, co je trosku sila. Alebo tu je este jedna moznost, ze mi nejaka dobra dusa nazdiela svoju vistu, z aceru 3100 rady.
ked nainstalujes win s akymkolvek klucom a zavolas na tu MS linku (samozrejme najskor im vysvetlis, ze si stratil instalacne medium, tak si bol nuteny instalovat z ineho), oni ta odkazu nech si stiahnes taky programcok co meni produktovy kluc... pomocou neho zmenis produktovy kluc na ten co je na nalepke zo spodu NB... potom tam zavolas znova a budete si diktovat tie dlhe cisla co som spominal... legalne to urcite je, totiz ty neplatis pri SW za media/servisnu particiu, ale za licenciu - pokial dokazes zdokladovat, ze si dany SW zakupil, tak nemusis mat nic ine iba ten kluc... kedze na NB sa viaze OEM licencia, tak to legalne proste musi byt (OEM: produktovy kluc je viazany na dane PC, nie je mozne preniest licenciu na ine PC, po "zaniku" pocitaca zanika aj licencia)