F3T - mechanika(zlobí)

notebooky Asus a vše kolem nich
Mailo_F3T

F3T - mechanika(zlobí)

Příspěvekod Mailo_F3T » 29 říj 2007 13:29

Čaute,
nechtěl jsem zbytečně zakládat nové téma, a nevšiml jsem si že by tady někdo řešil stejnej problém jako mám já, tak snad se mě někdo ujmete a poradíte.
Takže před týdnem jsem si koupil Asus F3T AP031C. První krokem byla odinstalace Visty a nahrazením XP MCE, drivery jsem nějakým spůsobem posháněl a celej týden notebook šlapal jako hodinky. Včera se ovšem vyskytl problém v tom že mechnika nenačte CD(DVD), vložím tedy jakýkoliv disk do mechaniky, windows trošku chroustá a pak disk zobrazí jako prázdný, s možností dopálení souborů. Chybu jsem "odstranil" tak že jsem vlezl do Biosu, nic jsem neměnil, jen jsem dal odejít a uložit změny (které jsem teda žádné nedělal), po spuštění winu vše šlape jak má. Pokud ovšem počítač vypnu a zapnu ho znova musím celý proces opakovat, jinak se mi CD opět nenačte. Podotýkám že v sobotu všechno jelo a neděli už ne, během toho jsme nic neistaloval, žádné drivery a tak. Nevíte čím to může bát, popřípadě jak chybu odstranit, o reklamaci jsem zatím ještě neuvažoval, protože tuším že mi bude řečeno že jsem si tam měl nechat Vistu a že je to můj problém, taky můžu být teda mile překvapenej, ale zatím bych to chtě vyřešit sám, s vaší pomocí.
Předem díky za rady.

Zpět na „notebooky Asus“