Mám problém pri inštalácii nového NOD 3.0
Mám problém pri inštalácii nového NOD 3.0
Chalani neviete mi poradiť? Chcel som naibštalovať nový NOD 3.0 namiesto 2.7 ale mi píše, že nemôže odinštalovať starý, že to mám urobiť ručne. Cez Program files mi píše, že k prevedeniu akcie je nutné oprávnenie, odoprelo mi prístup a cez Total comandera som tiež skúšal a tam píše odstráňte ochranu proti zapisovaniu. Ako to mám obísť? Nechápem, lebo som administrátor. Neviem si s tým rady, mam Vistu premium. Ďakujem, súrne by som to potreboval.
-
- guru
v skratke je to Relase Candidate
podreobnejšie povedane:
software prechadza pri vyvoji rôznymi štadiami, tech demo alebo alpha verzia je prva funkčna verzia, beta by mala byť na 75% hotova, niekedy aj na 95% hotova, RC je prva verzia ktora by mala byť uvoľnena ako finálna a často pri uvoľnení finalnej hlavne ak je viac RC iba odpadne RC, pred finalnou verziou je ešte RTM čo je relase to manufactoring tj. toto ide do vyroby a na 99% by to mala byť ostra verzia v ktorej by sa už nemali robiť opravy na poslednú chvíľu
podreobnejšie povedane:
software prechadza pri vyvoji rôznymi štadiami, tech demo alebo alpha verzia je prva funkčna verzia, beta by mala byť na 75% hotova, niekedy aj na 95% hotova, RC je prva verzia ktora by mala byť uvoľnena ako finálna a často pri uvoľnení finalnej hlavne ak je viac RC iba odpadne RC, pred finalnou verziou je ešte RTM čo je relase to manufactoring tj. toto ide do vyroby a na 99% by to mala byť ostra verzia v ktorej by sa už nemali robiť opravy na poslednú chvíľu
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“