cau potreboval bych poradit nejak mi blbnou visty a chtel bych notebook obnovit do tovarniho nastaveni kdyz si vypalim dvd rescue and recover disk z čeho mam pak vytvořit novou instalaci ? z skryté partition nebo z tech disku? a bude ten notebook mit presne stejny soft jako kdyz jsem ho koupil? jake me muze cekat uskali potreboval bych poradit z novou instalaci na notebooku nemam zadne skusenosti proto bych rad za skusenosti jak to probiha kdyz se instaluje novy system
diky moc za kazdou radu Martin
rescue and recover a nová instalace windows
Re: rescue and recover a nová instalace windows
Jestli mas vypaleny recovery media, tak ty nabootujes a oni vse obnovi do stavu, v jakym byl notebook pred prvnim spustenim. Takova je moje zkusenost s R61. Myslim si, ze by tovarni nastaveni melo jit nastavit i ze skrytyho oddilu, pac se domnivam, ze pri obnove z recovery medii se smaze disk a vytvori se recovery oddil a dal se to nastavuje uz z disku. Mozna by to bylo i rychlejsi.
Obnovíš ze skryté partition bez problému, použij modré ThinkVantage tlačítko při bootování a pak postupuj v recovery centeru dle obrazovky ... NB se ti nastaví přesně do továrního nastavení a vše bude jako při novém zakoupeném NB, tedy zvolíš jazyk a Visty včetně všeho přiloženého softu se sami nainstalují ... jinak rescue and recovery nastaví i partitiony do původního stavu ...
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“