potřebuji si nutně koupit tento přístroj a jsem naprosto zoufalá, protože těm všem parametrům příliš nerozumím a nemám ani nikoho, kdo by mi zasvěceně poradit, tak se obracím s nadějí na Vás-odborníky.

Notebook potřebuji hlavně pro domácí účely, budu tvořit v základních programech (World, Excel, PowerPoint), aby zvládal internet, přehrávání filmů, práci ve Photoshopu, vešlo se mi tam hodně hudby a fotek, s hraním her se v tomto případě nepočítá. Chtěla bych ho buď bez OS, který si posléze dokoupím nebo s Windows XP a nejvýše bych do něj chtěla zainvestovat 25.000Kč (i s OS). Velikost paměti alespoň 1024 MB a pevného disku 120 GB, když bude více za dobrou cenu jen dobře.
Našla jsem tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48059 , který se mi celkem zamlouvá, ale chtěla bych se vás zeptat, jak je to s typem procesoru a grafickou kartou. Když jsem se ptala zasvěcených, tak mi bylo řečeno, že mám vybírat jen Intel Core Duo a grafickou kartu n Vidia GeForce. Je to opravdu nutné nebo mi doporučíte i něco jiného. U tohoto odkazu je grafická karta ATI Mobility Radeon, ale netuším, zda je to pozitivní či nikoli. Kupuji notebook, aby mi chvíli vydržel, tak nechci nic uspěchat. Moc děkuji za každou radu.
S přáním hezkého dne

Šárka