Acer 5315-G08Mi Doporucili byste ?
Acer 5315-G08Mi Doporucili byste ?
Zdar chtel bych notebook na filmy,fotky,hudbu,word a praci,3D studio,programovani,internet atd.....hry ne protoze vim ze notebooky na hry jsou moc drahe...tohle mi prislo idelani reseni:
http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d83253.htm
doporucili byste ho ?
Diky
http://www.alza.cz/notebook-acer-aspire ... d83253.htm
doporucili byste ho ?
Diky
no na kancelar staci vlastne cokoliv, za 11-12tisic i tak nemas na vyber, pokud chces novy stroj. vydrz i spracovani bude ale bidne, s tim pocitej
edit:
mobilcarl-ha, predbehl si me...
k tomu notasu:
ja to fakt nejvice low notas co se snad prodava, kdyz se podivas na cenu, tak je jasne ze se ulpbne na celem notebooku setri...proste vsude...ono by to ani jinak neslo. setri se na materialech, na kvalite, technologii...proste vsude...dostavas jen plastovou grabici s "hrubym vykonem", ktery je i tu spise nizky..ale tak, na tu kancelas opravdu staci...akorat bych nebral celerona...neumi ani snizovat fekvence, to radsi wempron nebo jednojadrovy turion, i kdyz uz to jsou koruny navic.
mrkni po nejakem HP530 aspon.
edit:
mobilcarl-ha, predbehl si me...

k tomu notasu:
ja to fakt nejvice low notas co se snad prodava, kdyz se podivas na cenu, tak je jasne ze se ulpbne na celem notebooku setri...proste vsude...ono by to ani jinak neslo. setri se na materialech, na kvalite, technologii...proste vsude...dostavas jen plastovou grabici s "hrubym vykonem", ktery je i tu spise nizky..ale tak, na tu kancelas opravdu staci...akorat bych nebral celerona...neumi ani snizovat fekvence, to radsi wempron nebo jednojadrovy turion, i kdyz uz to jsou koruny navic.
mrkni po nejakem HP530 aspon.
Naposledy upravil(a) alfah4ns dne 18 lis 2007 22:46, celkem upraveno 1 x.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Měl jsem na zkoušku dva měsíce Extensu 5220 a kvalita je v pohodě. Šasi je stejné jak na 5620(ProFile). Dá se říct, že jsem byl mile překvapen, jen ta výdrž baterie, ale nic nevrzalo, klávesnice super, šasi má uvnitř kovovou kostru, byl tichý a nezahříval se, jen ten Celeron(výdrž max. 2hod)... No a po přidání druhé DDRII 512MB jela i Vista 64 docela obstojně(bez Aera).
Teď budu zkoušet Aspire 5720ZG, šasi Gamestone, tak dám vědět, jen to bude chvíli trvat.
Jak se zde občas traduje, tak ten Acer není zas tak poruchový, jen ten servis je trochu pomalejší, ale odvezou si ho a po opravě ti ho přivezou.
Tu zkoušku jsem podstoupil. protože jsem nemohl poslouchat názory, těch co na tuto značnu nadávají a přitom s ní nemají zkušenosti.
A HP530 není žádný zázrak, navíc vzhled...bída
Než to HP, tak raději Lenovo 200
Teď budu zkoušet Aspire 5720ZG, šasi Gamestone, tak dám vědět, jen to bude chvíli trvat.
Jak se zde občas traduje, tak ten Acer není zas tak poruchový, jen ten servis je trochu pomalejší, ale odvezou si ho a po opravě ti ho přivezou.
Tu zkoušku jsem podstoupil. protože jsem nemohl poslouchat názory, těch co na tuto značnu nadávají a přitom s ní nemají zkušenosti.
A HP530 není žádný zázrak, navíc vzhled...bída
Než to HP, tak raději Lenovo 200
krevety: ok, tobě se nějakej Acer v rukou rozpadnul?
jen že kámoš má taky jakéhosil levneho Acera už tak 2-3 roky a je plně spokojenej, bez reklamaci a spol...
ale je pravda že když na VBI stojí nejlevnější šasy cca 10 000, tak na HDD, RAM a procesor+systém by u aceru stejně srovnatelného( po stránce šasy) zbyly 2-3tisice
jen že kámoš má taky jakéhosil levneho Acera už tak 2-3 roky a je plně spokojenej, bez reklamaci a spol...
ale je pravda že když na VBI stojí nejlevnější šasy cca 10 000, tak na HDD, RAM a procesor+systém by u aceru stejně srovnatelného( po stránce šasy) zbyly 2-3tisice

Krevety: ne Acer mne neplatí, ale ta histerie okolo Aceru je divná(slušně řečeno).
Viděl jsem reklamovat HP, Asus, MSI, Acer taky, ale počet reklamací vůči prodaným kusům, není nejhorší.
Mám již averzi na názory typu Acer je šit, HP je lepší a tím pádem asi přestávám být nestranný.
Myslím, že za danou cenu je Acer lépe vybaven a kvalitou je to plus mínus stejné.
Znám firmy a i stavební, kde jsou tyto zatracované notebooky v terénu(travel mate) a OK. Mám dva kámoše co mají MSI a oba nespokojenost, ale z toho ještě nemohu dělat závěry...
Viděl jsem reklamovat HP, Asus, MSI, Acer taky, ale počet reklamací vůči prodaným kusům, není nejhorší.
Mám již averzi na názory typu Acer je šit, HP je lepší a tím pádem asi přestávám být nestranný.
Myslím, že za danou cenu je Acer lépe vybaven a kvalitou je to plus mínus stejné.
Znám firmy a i stavební, kde jsou tyto zatracované notebooky v terénu(travel mate) a OK. Mám dva kámoše co mají MSI a oba nespokojenost, ale z toho ještě nemohu dělat závěry...
acer ma hlavne shit servis.
kdyby to byly notasy, co se pokazi a do tri-ctyr dnu by byly opravene, no problem.
jinak bych tez o nejakem uvazoval..nove rady nevypadaji nejhur.
kdyby to byly notasy, co se pokazi a do tri-ctyr dnu by byly opravene, no problem.
jinak bych tez o nejakem uvazoval..nove rady nevypadaji nejhur.
kazdy velky byk byl jednou tele
Acer má pár lidí kolem mě a jsou docela spokojený. Travelmate bych si klidně koupil, ostatní řady spíš ne. Gemstone se mi nelíbí ani trochu a působí dost nekvalitně, ale to je na každym. Ale za tyhle peníze bych fakt raději šel do HP, ale spíš přidat, protože na multimedia to bude hodně šílený.
Sony Vaio FE49vn, T5500, 1GB RAM, 120GB HDD, nVidia Go 7400
takze,ja mam Acer5220 a myslim si,ze je to dobry notebook,nema konkurenciu co sa tyka Cena/Vykon a videl som to HP,Acer je o moc krajsi a v lepsej vybave. Ano mozno HP ma lepsi servis,ale kto nema zbytocne peniaze tomu by som odporucil Acer za tu cenu velmi dobry notebook. A tento obvzlast pre studenta,ja som zan dal 13 990Sk a za tu cenu a u studenta sa pocita kazda koruna!!! Novy vzhlad ProFile sa mi moc paci
Zpět na „Jaký vybrat notebook“