Bluetooth voice gateway

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Zacker
píše často

Bluetooth voice gateway

Příspěvekod Zacker » 18 lis 2007 23:09

Nějak se mi nedaří zprovoznit voice gateway (služba která umožní využívat reproduktor a mikrofon počítače jako handsfree) na HP 6510b v kombinaci s K750.
Zařízení jdou spárovat, telefon se dokonce připojí, ale hned se zase odpojí. Zkoušel jsem i K800, bohužel se stejným výsledkem.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 18 lis 2007 23:58

Nie vsetky mobily to podporuju. Proste to ist nemusi.

C

Zacker
píše často

Příspěvekod Zacker » 19 lis 2007 01:51

No tak jsem to konečně zprovoznil. Vzhledem k tomu že na fóru semanie psalo několik lidí, že s K750 to jede, nenechal jsem se odradit.
Stáhnul jsem poslední verzi ovladačů od anyway, ovladače jsou totožné problémem však je blokace na konečného výrobce.
Měl jsem ale štestí, našel jsem taky utilitku která mi překopírovala licenci na HP.

Osobně mě svým přístupem k ovladačům začíná HP štvát, hlavně tou snahou o znesnadnění použití jiných než jimi upravených ovladačů a příšernou frekvencí aktualizace.
Nejdříve mě to potkalo u grafiky, teď BT, doufám že mě nečeká nic dalšího.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 lis 2007 02:24

HP je na tom este relativne dobre (ukaz vyrobcu, ktory promptne aktualizuje ovladace). Ono vyvoj nieco trva a napr. take ovladace od HP maju kopec veci navyse, co z generickych nedostanes (napr. rozne profily pre aplikacie v pripade nVidia Quadro; staci vybrat aplikaciu z menu a mas).

C

Zpět na „Hardware“