Nějak se mi nedaří zprovoznit voice gateway (služba která umožní využívat reproduktor a mikrofon počítače jako handsfree) na HP 6510b v kombinaci s K750.
Zařízení jdou spárovat, telefon se dokonce připojí, ale hned se zase odpojí. Zkoušel jsem i K800, bohužel se stejným výsledkem.
Bluetooth voice gateway
No tak jsem to konečně zprovoznil. Vzhledem k tomu že na fóru semanie psalo několik lidí, že s K750 to jede, nenechal jsem se odradit.
Stáhnul jsem poslední verzi ovladačů od anyway, ovladače jsou totožné problémem však je blokace na konečného výrobce.
Měl jsem ale štestí, našel jsem taky utilitku která mi překopírovala licenci na HP.
Osobně mě svým přístupem k ovladačům začíná HP štvát, hlavně tou snahou o znesnadnění použití jiných než jimi upravených ovladačů a příšernou frekvencí aktualizace.
Nejdříve mě to potkalo u grafiky, teď BT, doufám že mě nečeká nic dalšího.
Stáhnul jsem poslední verzi ovladačů od anyway, ovladače jsou totožné problémem však je blokace na konečného výrobce.
Měl jsem ale štestí, našel jsem taky utilitku která mi překopírovala licenci na HP.
Osobně mě svým přístupem k ovladačům začíná HP štvát, hlavně tou snahou o znesnadnění použití jiných než jimi upravených ovladačů a příšernou frekvencí aktualizace.
Nejdříve mě to potkalo u grafiky, teď BT, doufám že mě nečeká nic dalšího.