Business notebook do 22 000sk

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
rumrunner

Business notebook do 22 000sk

Příspěvekod rumrunner » 22 lis 2007 22:55

Zdravim, rad by som kupil business notebook v cene do 23 tis sk. Poziadavky, dual procesor, 2 giga ram, 120 GB disk, webku nepotrebujem..Najradsej by som toshiba, HP, alebo DELL, ale DELL neviem nikde zohnat. potrebujem to na hlavne internet, ukladanie fotiek..ziadne hry..dakujem

CeCo

Příspěvekod CeCo » 23 lis 2007 00:29

Dell v podstate jedine na www.dell.sk (alebo ich telefonna linka).
Ale za 23000? To bude SAKRA problem a este s 2 gigami, pokial budes trvat na tych znackach co si vymenoval... Skusal si prezriet vobec cenniky a hladat podla tych parametrov + ceny?

C

rumrunner

Příspěvekod rumrunner » 23 lis 2007 18:50

Zaujal ma HP Compaq 6715s. je mozne dokupit ram?? sorry, nevyznam sa..limit je 800 euro..alebo, ak by niekto vedel doporucit nejake podobne NB. Diky moc za kazdu radu

xmarek
píše často

Re: Business notebook do 22 000sk

Příspěvekod xmarek » 24 lis 2007 11:40

rumrunner píše:Zdravim, rad by som kupil business notebook v cene do 23 tis sk.
Nevím co si kdo představuje pod pojmem business, ale co vím tak to byly vždy manažerské třídy notebooků. Ty vždy byly v nejvyšší cenové kategorii. U nich se nikdy nehledělo na grafický výkon a jejich zaměření je čistě na kancelářskou práci. Za ty peníze co chcete investovat se dá koupit obyčejný notebook ne business třída. To je jak chtít koupit novou nejvyšší třídu BMW za cenu škody Fabie. :(

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 24 lis 2007 13:49

si trochu mylis business notebook a high end. su aj lowendove business notebooky. napr. thinkpady R61i za cenu okolo 20tisic czk (23tisic skk). rovnako moze byt drahy herny alebo multimedialny notebook, ktory je ako business notebook prakticky nepouzitelny (napriklad koli velmi nizkej vydrzi baterie a slabemu sasi, napr. toshiba x200).

a su aj business notebooky, ktore maju pomerne dost velky graficky vykon. napr. thinkpad T61p, celsius do FS alebo HPcka 8510 a 8710.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

rumrunner

Příspěvekod rumrunner » 24 lis 2007 13:58

ok, ako myslite..ja sa v slovickach neorientujem :) ..potrebujem to na pracu s internetom. officom, ukladanie, mozno uprava fotiek(nic zlozite)..no a vo februari sa chystam na pol roka na haiti a jamajku, takze potrebujem aby to neico vydrzalo :D momentalny favorit je HP 6715b http://www.appinformatica.com/portatile ... pc-bth.php ram by som dokupil...co si o nom myslite za tu cenu??diky

CeCo

Příspěvekod CeCo » 24 lis 2007 14:01

To by mohlo ist, tieto business HPcka tam tusim maju zaruku.
Inac co tam? Studijny pobyt? :mrgreen:

C

rumrunner

Příspěvekod rumrunner » 24 lis 2007 14:43

studijno cestovaci...4 mesiace na univerzite v Havane zdokonalovanie Spanielciny a potom chcem ist pozriet Haiti a Jamajku..ked uz budem tak na skok odtial :) len neviem ako je to na Kube s internetom..bol som tam 2 tyzdne a net kaviaren tam veru nenajdes :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“