Business notebook do 22 000sk
Business notebook do 22 000sk
Zdravim, rad by som kupil business notebook v cene do 23 tis sk. Poziadavky, dual procesor, 2 giga ram, 120 GB disk, webku nepotrebujem..Najradsej by som toshiba, HP, alebo DELL, ale DELL neviem nikde zohnat. potrebujem to na hlavne internet, ukladanie fotiek..ziadne hry..dakujem
Dell v podstate jedine na www.dell.sk (alebo ich telefonna linka).
Ale za 23000? To bude SAKRA problem a este s 2 gigami, pokial budes trvat na tych znackach co si vymenoval... Skusal si prezriet vobec cenniky a hladat podla tych parametrov + ceny?
C
Ale za 23000? To bude SAKRA problem a este s 2 gigami, pokial budes trvat na tych znackach co si vymenoval... Skusal si prezriet vobec cenniky a hladat podla tych parametrov + ceny?
C
Re: Business notebook do 22 000sk
Nevím co si kdo představuje pod pojmem business, ale co vím tak to byly vždy manažerské třídy notebooků. Ty vždy byly v nejvyšší cenové kategorii. U nich se nikdy nehledělo na grafický výkon a jejich zaměření je čistě na kancelářskou práci. Za ty peníze co chcete investovat se dá koupit obyčejný notebook ne business třída. To je jak chtít koupit novou nejvyšší třídu BMW za cenu škody Fabie.rumrunner píše:Zdravim, rad by som kupil business notebook v cene do 23 tis sk.

si trochu mylis business notebook a high end. su aj lowendove business notebooky. napr. thinkpady R61i za cenu okolo 20tisic czk (23tisic skk). rovnako moze byt drahy herny alebo multimedialny notebook, ktory je ako business notebook prakticky nepouzitelny (napriklad koli velmi nizkej vydrzi baterie a slabemu sasi, napr. toshiba x200).
a su aj business notebooky, ktore maju pomerne dost velky graficky vykon. napr. thinkpad T61p, celsius do FS alebo HPcka 8510 a 8710.
a su aj business notebooky, ktore maju pomerne dost velky graficky vykon. napr. thinkpad T61p, celsius do FS alebo HPcka 8510 a 8710.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
ok, ako myslite..ja sa v slovickach neorientujem
..potrebujem to na pracu s internetom. officom, ukladanie, mozno uprava fotiek(nic zlozite)..no a vo februari sa chystam na pol roka na haiti a jamajku, takze potrebujem aby to neico vydrzalo
momentalny favorit je HP 6715b http://www.appinformatica.com/portatile ... pc-bth.php ram by som dokupil...co si o nom myslite za tu cenu??diky

Zpět na „Jaký vybrat notebook“