GX610 problém s klávesnici
GX610 problém s klávesnici
zdravim, mám problém a to že mi nefunguje šipka u notebooku a numerické klavesy, jenom některé,ale někdy to jde normálně a někdy ne, nechce to nějaký ovladače nabo tak něco??jo a mám Xpčka
Nazdar, ja som mal podobny problem. Niekedy sa mi pustil book ale nenaslo mi klavesnicu a preto to ostalo pri boot rezime kde ma to nechcelo pustit dalej. Inokedy sa mi stalo ze ked som pustil book tak normalne siel a naraz sa vypla klavesnica proste nereagovala. Tak som to restartoval a nesla uz vobec. nasralo ma to a tak som to odniesol na reklamaciu. Predajca to dal dodavatelovi a ten precistil kontakty a za tyzden som to mal spat. Od vtedy sa mi to uz nestalo. Mal som ale iny problem a to ze mi raz zmrzol pri nabiehani este pred tym ako si ziadal heslo na spustenie. Ani po restarte to neslo tak som vybral baterku dal ju spat a od vtedy to bezi bez problemou. Tolko moje negativa s tymto bookom inak ma uz len serie ze hreje viac ako brachove HP za 70 000,- ale to bude jeden z tych rozdielov za ktore si on priplatil.