zvukovka Realtek HD "neslyší" sama sebe
zvukovka Realtek HD "neslyší" sama sebe
Zdravím přátelé, mám takovou laickou otázku: mám Toshibu M100 a nemůžu aktivovat nahrávání přímo ze zvukovky - když např. v nějakém software generuju nějaký zvuk a chci ho v jiném nahrát. Na jiných počítačích jsem vždycky akorát zaškrtl v okně ovládání záznamu políčko stereo směšovač nebo whatYouHear atp., ale tady mám na výběr jenom mikrofon anebo vnější zdroj (ani ve vlastnostech se tam nic dalšího nedá přidat). Jedinou informaci o zvukovce, kterou jsem našel je, že je to Realtek High Definition audio. Zkoušel jsem novější ovladač, ale je to furt stejný. Nevíte prosím co s tím? Doopravdy to tahle zvukovka neumí? (na PC např. máme velmi lo-fi zvukovku a zvládá to skvěle..)
Jo je tam spravce zvuku, ale opravdu tuto vlastnost nema, fakt je ze tahle integrovana nadhera (at uz je na ATX deskach pro desktopy ci v notebooku) stoji za prd... kdyz sem bratrankovi nastavoval 5.1 sluchatka na tuhle zvukovku tak ten zvuk jde do tech jednotlivych kanalu nerovnomerne a naprosto to nema nic spolecneho s prostorovym zvukem. A ten jejich spravce zvuku je taky strasnej paskvil
je to fakt jen integrovana z nouze ctnost