ATI mobility x1300 - nejde nainstalovat!!!!
-
- občas něco napíše
ATI mobility x1300 - nejde nainstalovat!!!!
prosim o pomoc... nejde mi nainstalovat tato karta... zkousel jsme hledat drivery uplne vsude... mam notebook acer aspire 5103
za kazdou odpoved budu vdecny
diky
diky
Re: ATI mobility x1300 - nejde nainstalovat!!!!
koci.palak píše:prosim o pomoc... nejde mi nainstalovat tato karta... zkousel jsme hledat drivery uplne vsude... mam notebook acer aspire 5103
diky
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5100.html

-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
uz mi funguje:) procetl jsem tady snad vsechno... nakonec se mi to povedlo tak, ze jsem pouzil mobilityDotNet a nakonec to slo...
akorat nechapu zaprve proc jsem nedostal ovladace na cd a zadruhe proc davaji do tech aceru ty ATIny kdyz je vlastne nepodporujou...
jsem zvedavy jak dlouho mi to vydrzi:D
jinak diky za rady
akorat nechapu zaprve proc jsem nedostal ovladace na cd a zadruhe proc davaji do tech aceru ty ATIny kdyz je vlastne nepodporujou...
jsem zvedavy jak dlouho mi to vydrzi:D
jinak diky za rady

-
- občas něco napíše
tak notas jsem mel bez windows...dodavali ho pouze s linuxem... byl tam nejaky zavadec nebo co a taky jsem mel jako prvni linux(mandrivu) a pak jsem to preinstaloval na xp...to jsem asi mel napsat ze
ale vsechny ovladace jsem stahl z acerovskych stranek a tak jsem si myslel ze to bude ok.. mozna jsem neco udelal spatne pri instalaci ale nevim co bych na tom mohl zmrsit....
vypadalo to ze se karta nainstalovala akorat jsem nechapal proc mi to hned ze startu hazelo chybu ve smyslu ze catalyst hodilo chybu atd... anebo to delalo pri spusteni jakehokoliv videa.... a pak jednoho krasneho dne jsem zapl notas a rozliseni bylo uplne jine a hlasilo mi to ze byl nalezen novy hardware(ta grafika) a kdyz jsem to chtel zpetne nainstalovat hodilo to hlasku ze hardware neni kompatibilni s tim ovaladacem (Chipset + VGA Driver ATI Ver.8.251) opravdu nevim cim to je ani co jsem udelal spatne???
az budu mit cas tak zkusim preinstalovat znovu win a uvidim....
a ja mam taky otazecku... myslis ze si tu kartu muzu znicit nebo nejak odvarit kdyz tam nemam original ovladac???

ale vsechny ovladace jsem stahl z acerovskych stranek a tak jsem si myslel ze to bude ok.. mozna jsem neco udelal spatne pri instalaci ale nevim co bych na tom mohl zmrsit....
vypadalo to ze se karta nainstalovala akorat jsem nechapal proc mi to hned ze startu hazelo chybu ve smyslu ze catalyst hodilo chybu atd... anebo to delalo pri spusteni jakehokoliv videa.... a pak jednoho krasneho dne jsem zapl notas a rozliseni bylo uplne jine a hlasilo mi to ze byl nalezen novy hardware(ta grafika) a kdyz jsem to chtel zpetne nainstalovat hodilo to hlasku ze hardware neni kompatibilni s tim ovaladacem (Chipset + VGA Driver ATI Ver.8.251) opravdu nevim cim to je ani co jsem udelal spatne???
az budu mit cas tak zkusim preinstalovat znovu win a uvidim....
a ja mam taky otazecku... myslis ze si tu kartu muzu znicit nebo nejak odvarit kdyz tam nemam original ovladac???
-
- občas něco napíše