Dobry den,
mam doma starsi ntb Aspire 3634 .... puvodne tam byli pameti 2x256 SODIMM DDR 333MHz
rozhodl jsem se nahradit tyto moduly jednim modulem SO-DIMM 1GB DDR 333MHz od firmy Kingston ....
Po vlozeni modulu do ntb a spusteni najelo vse v pohode, bohuzel po restartu nenajelo uz vubec nic (jen cerna obrazovka).Nedostanu se ani do biosu.Proste nic, jen je slyset huceni vetracku.
Proste pameti nekdy najedou a nekdy je (z deseti pokusu cca 3x najedou)
Zkousel jsem pustit MEMTEST ... pameti prosli v pohode. Chtel jsem flashnout BIOS (mimochodem je celkem umeni najit BIOS na strankach aceru) ale v ntb je uz nejnovejsi ... vazne nevim co s tim ..... uz jsem zkousel i takove veci jakoze sem vycistil piny, zkousel jsem i prehazovat z jedne banky do druhe ... pamet reklamovat ani vratit nemuzu (je funkcni) a z ACER podpory se mi nejak neozyvaji .... nevite nekdo co s tim? budu vdecny za jakykoli napad .....
Aspire 3634 a pameti Kingston

-
- guru
-
- guru
To je vyloženě smůla, ale je to tak, ty nemáš právo na výměnu jelikož jsi to nekoupil přes internet. Jedno jsem měli problémy s diskem, nebyl kompatibilní s řadičem desky a v obchodě (kamenném) nám to vyměnili pouze z dobré vůle.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.