Problém s WiFi

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Elvis001
občas něco napíše

Problém s WiFi

Příspěvekod Elvis001 » 13 pro 2007 16:16

Dobrý den,
rozhodl jsem se pořídit si wifi k notebooku když jsem si pročítal různá diskuzní fóra všude radili aby si lidi pořídili "INTEL PRO/Wireless 3945AGM LAN WiFi (802.11a/b/g) Mini-PCIe karta" pokud mají port pro připojení ať jsem hledal jak jsem hledal nepodařilo se mi nalézt jestli můj notebook(COMPAQ Evo N600c) tento port má. Pokud by se někomu podařilo zjistit jestli tento notebook tuto možnost podporuje byl bych rád.

A také jestli by jste mi kdyžtak mohli doporučit nějakou PCMCIA wifi s co nejmenšími rozměry(části která vyčuhuje), dobrým výkonem a rozumnou cenou. Předem děkuji za odpovědi.

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 17 pro 2007 11:16

uvedena karta "Intel PRO...blabla" ti tam rozhodne nepojde... v case, ked sa uvedeny notebook vyrabal este nikto nad PCIe rozhranim ani len nerozmyslal... takze zostava ti jedine moznost USB alebo PCMCIA wifi karty... ale radsej by som isiel do tej PCMCIA, kedze ten NB nema ani USB2.0, co by bolo dost uzke hrdlo pre wifi...

Elvis001
občas něco napíše

Příspěvekod Elvis001 » 17 pro 2007 21:06

díky... a ještě bych potřeboval jestli by mi někdo poradil s výměnou optické mechaniky pro tento notebook protože si s tím opravdu nevím rady jestli dvd mechaniku pro tento notebook seženu. ta předchozí mi odešla, tak jaká by se dala připojit děkuji. děkuji

roman3
píše často

Příspěvekod roman3 » 18 pro 2007 00:21

kedze mechaniky v NB pouzivaju viac typov konektorov, tak najlepsie spravis, ak zajdes priamo za predajcom a rovno vyskusas, ci ti tam ta mechanika pasuje alebo nie... prip. pouzi nejaky eshop a v pripade, ze ti tam ta mechanika nebude pasovat, vyuzi moznost vratenia tovaru do 14 dni bez udania dovodu

Zpět na „Hardware“