Aspire 5101AWLMi - fléky na monitoru + poškozené šasi

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
thomasready
občas něco napíše

Aspire 5101AWLMi - fléky na monitoru + poškozené šasi

Příspěvekod thomasready » 13 pro 2007 21:52

Dobry den,
nedávno jsem si všiml dvou věcí na mém notesovi.

První:
když koukám do monitoru, tak v úhlu 30°-80° od středu z obou stran jsou viditelne v horni tretine zhruba uprostred nejak vadne pixely, je to ploška tak 2x3 cm. Je to viditelne zejmena kdyz je bile pozadi.

Druha:
Mam u leveho pantu trosku rozjete šasi. Je to uz od zacatku, ale vsiml jsem si az ted, ze je to opravdu docela nepekne.

Myslite, ze mam sanci na uspech pri reklamci? Mam jej neco malo pres rok.

Dekuji za Vase nazory. :)

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 14 pro 2007 15:09

:D noo za pokus nic nedáš no. Ale kdyby to byl čistě pantík tak ty mění acer zadara a bez problémů , jinak by ti mohli říct že jde o mechanickou závadu a na tu se nevztahuje záruka taky možno ale rekl bych že ti to uznaj bez keců, jinak s těmi pixely to je myslím 3a více vadných pixelů je na reklamaci :wink: ale s temi pixely si nejsem jistej :?:

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 14 pro 2007 15:17

stim LCD se asi budou bránit bezplatné výměně :D
tento účet již není aktivní.

KRtek
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod KRtek » 14 pro 2007 21:40

noooo tak to že mám flek na LCD jsem zjistil až po 8 měsících používání když mi to řekl kámoš kterej se na ten disp. díval z toho úhlu 20°. a teď jak o tom tady píšeš že máš fleky v horní části LCD, tak jsem zjistil že tam mám ještě další dvě skvrny, míň vidět ale jsou to prostě vadný pixely (na bílém pozadí je vidět jak je to pod povrchem tak nějak vysvícený).....takže je nás asi víc...taky mám Ac.As.5101 (ANWLMi)
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu? :lol:

thomasready
občas něco napíše

Příspěvekod thomasready » 14 pro 2007 22:23

KRtek: To samé se stalo mně. Kámoš mi hleděl do monitoru a pak na mě: "Co to tam máš za fleky?" :) No sem si řek akorát do pytle, co to zas je. Mezi semestry bych ho kdyžtak zkusil hodit na tu reklamačku, ale jestli by to nemělo cenu, tak bych na to kašlal. No za zkoušku nic nedám, tak to asi zkusím. Uvidíme... Snad to klapne. :D Kdyžtak pak sem písnu, ať ví i ostatní, kteří by měli případně podobný problém, co a jak. Jestli to uznaj nebo ne.

lord_anubis
píše často

Příspěvekod lord_anubis » 23 pro 2007 00:45

Uznají ti to určitě, už jenom ty rozjeté šasi sou tam velkým problémem (dával jsem osobně tuhle reklamaci a bez problémů).
S těma skrnama je to naprosto to samé (taky jsem dával ten samý notebook né, že bych si to způsobil sám, ale dokonce mi to udělali v jejich super servisu). Obě tyto reklamace ti udělají.
A ještě jedno doporučení...až ti přijde notebook z reklamace tak si ho velice dobře prohlédni mají totiž sklony zničit tam více věcí než opravit. 3 krát jsem ho tam dával kůli jejich záshau ve 14 dnech...ta ženská co tam sedí ze mě byla totálně nešťastná a já docela taky protože sem tam musel lítat jako blbec.
A ještě jedna docela nepříjemná věc..dokonce se jim povedlo mi i vyměnit baterku, ale to jim už nedokážeš :(
Dell studio 1537
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi

Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 23 pro 2007 18:25

:D heh s tou baterkou sjem byl na tom stejne , mel jsem vse nafoceno a tak a oni to nejak nechteli rešit :roll: stejne jsem pak dostal novej kus tak pr*at

Zpět na „notebooky Acer“