swapovani z disku
swapovani z disku
zdar lidi, potreboval bych poradit, pze kdyz hraju hry jako napr. gears of war, tak mi fraps hlasi vzdycky pres 40 fps, ale pak vzdy klesne az na 0 a takhle se to deje vzdy kdyz vlezu do novy mistnosti......je to urcite tim, ze to hra swapuje z disku....hral sem si se spravcem a vypnul vsechny blbosti, ale zatim nic nepomohlo......neslo by si s tim swapovani z disku ve vistach nejak pohrat, aby to bylo hratelny?
no mam acer 5920, takze RAM 2GB a rychlost pevnyho disku 5400, takze si nemyslim ze by se ty hry mely swapovat z disku neustale......spis me zajima, jestli to nejde ve vistach nejak nastavit, protoze uz fakt nevim, cim jinym by to bylo(hlevne mi pride divny, ze hraje jede okolo 40 fps a najednou spadne na 0, to by se nemelo stavat)
Hledej problem jinde nez v nedostatku RAM. Gears of War nesezere sam o sobe tolik ani nahodou. Sezere polovinu toho, co Crysis.
Swap file se da vypnout, ale pokud ti skutecne neco zere cele 2GB pameti, tak si tim nepomuzes a akorat ti to cele spadne, pokud to dela neco jineho nez nedostatek RAM, tak ti to taky nepomuze.
Jeste jednou bych se ale zeptal, skutecne mas pri zaplem GoW ve spravci u Gears of War neco kolem 1,5GB pameti, pricemz zbyvajici nepotrebne procesy vypnuty? Neni tam treba FireFox s 1GB pameti, apod.? Dalsi vec, jakou ma tva graficka karta pamet a co je to za kartu?
Swap file se da vypnout, ale pokud ti skutecne neco zere cele 2GB pameti, tak si tim nepomuzes a akorat ti to cele spadne, pokud to dela neco jineho nez nedostatek RAM, tak ti to taky nepomuze.
Jeste jednou bych se ale zeptal, skutecne mas pri zaplem GoW ve spravci u Gears of War neco kolem 1,5GB pameti, pricemz zbyvajici nepotrebne procesy vypnuty? Neni tam treba FireFox s 1GB pameti, apod.? Dalsi vec, jakou ma tva graficka karta pamet a co je to za kartu?
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
hm......tak spravce hlasi, ze gears of war si bere 750 MB(startup-20MB a G4LIVE- 730)....pamet jede na 70%, procesory(Dual core) jedou na 100%......je docela paradox, ze u crysis(vse na medium) mi to jede docela slusne bez toho trhani, ale u gears je to nesnesitelny( hra mi nastavi default vse na max., kdyz postupne snzuju detaily, tak se to nemeni je to furt stejny, to sami Witcher-default vse max., kdyz snizim vse na normal-15fps prumer a nesnesitelny trhani........myslim si ze to neni tim, ze by na to 8600m GT 512 RAM nemela
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli ti jede crysis bez problemu tak bych hledal problem v GoW, zkus si třeba snižit detaily textur, ty byvaji nejvetší a jejich načitaní bere nejvic vykonu....... Jeste občas i položka Lighting ale nvm jestli to v GoW je, jeste jsem to nehral.
Ja měl to same v Battlefieldu 2 , mel jsem textury na high a se stihačkou jsem lital vždy 100m - lag -> načitani textur -> dalších 100 metru
dal jsem textury na low a nepozoruju žadne zaseky
Ja měl to same v Battlefieldu 2 , mel jsem textury na high a se stihačkou jsem lital vždy 100m - lag -> načitani textur -> dalších 100 metru
dal jsem textury na low a nepozoruju žadne zaseky
Toshiba Satellite A200-1BJ, C2D T7300 2 GHz 4MB L2, 2GB RAM DDR2 667MHz , 160GB HDD 7200rpm, ATi HD2600 256MB VRAM, Windows XP Prof. SP3
-
- občas něco napíše