aktualizace Win Vista & R61
aktualizace Win Vista & R61
tak nam Bill poslal nove zaplaty na svuj skvely OS. ale me se nedari je tam dostat. jako na rovinu, nijak ty zaplaty nepotrebuju, ale stve me kdyz neco nefunguje.
normalne se stahnou, po te dam restartovat, nabehne mi logon a pak se win opet restartuji. na podruhe vse nabehne v poradku, jen s hlaskou ze se nepodarilo nainstalovat aktualizace.
zkousel jsem vypnout fw, antivir, ale stejne to nejde.
stalo se mi to uz u nekolika aktualizaci, ale nektere nebyly na mou verzi OS a nektere byly k nicem napr. nejaka zaplata ohledne Timezones a letniho casu atd.
- nevite nekdo kde se da najit podrobne info proc to neslo
- je mozne ze mi to nabizi zaplaty, ktere nejsou na mou verzi OS
- proc to nejde?
normalne se stahnou, po te dam restartovat, nabehne mi logon a pak se win opet restartuji. na podruhe vse nabehne v poradku, jen s hlaskou ze se nepodarilo nainstalovat aktualizace.
zkousel jsem vypnout fw, antivir, ale stejne to nejde.
stalo se mi to uz u nekolika aktualizaci, ale nektere nebyly na mou verzi OS a nektere byly k nicem napr. nejaka zaplata ohledne Timezones a letniho casu atd.
- nevite nekdo kde se da najit podrobne info proc to neslo
- je mozne ze mi to nabizi zaplaty, ktere nejsou na mou verzi OS
- proc to nejde?
Lenovo R61 (T7250, 2GB ram, 15.4" WSXGA+, NVS 140M, 160GB hdd ..., WVB + Gutsy Gibbon)
+ 19" LCD Samsung 931bw, 2.1 Logitech Z4 repro
tak jsem to asi vyresil, vypada to, ze je to zpusobeno Thinkvantage programy. zabil jsem vsechny procesy co sly + jsem zastavil vsechny sluzby ThinkVantage (TVT sluzby k nim patri take) a uz to probehlo v poradku.
zrejme to bude skupina sluzeb Backup, Backup protection apod.
pls o presun do sekce Lenovo/IBM prijde mi to mnohem vhodnejsi tam, thx
zrejme to bude skupina sluzeb Backup, Backup protection apod.
pls o presun do sekce Lenovo/IBM prijde mi to mnohem vhodnejsi tam, thx
Lenovo R61 (T7250, 2GB ram, 15.4" WSXGA+, NVS 140M, 160GB hdd ..., WVB + Gutsy Gibbon)
skusil som vypnut TVT Backup Protection Service, TVT Backup Service, TVT Scheduler a tvtnetwk - nepomoho nejake dalsie napady? pomaly zacinam stracat trpezlivost s tou vistou... asi budem musiet postupne vypinat jedno po druhom. v R&R servisoch to imho nie je.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
ja jsem proste zabil vsechno co slo i sluzby ktery se mi zdaly podezrely
ale zjistil jsem ze stejne jedna "neprosla" je to nejaka aktualizace ohledne SideBaru, taky me to dost stve, hlavne ty visty jsou tak dementni ze jediny co jsem dokazal zjistit je Aktualizace se nezdarila, kdyby to aspon napsalo ktery procesy/sluzby tomu vadi nebo neco. proste des
jinak znamej taky s R61 ma stejny problem, presne jak jsem psal vyse: instalace->restart->restart->aktualizace se nezdarila
edit: jeste jsem zabil ThinkV Registy monitor service
ale zjistil jsem ze stejne jedna "neprosla" je to nejaka aktualizace ohledne SideBaru, taky me to dost stve, hlavne ty visty jsou tak dementni ze jediny co jsem dokazal zjistit je Aktualizace se nezdarila, kdyby to aspon napsalo ktery procesy/sluzby tomu vadi nebo neco. proste des
jinak znamej taky s R61 ma stejny problem, presne jak jsem psal vyse: instalace->restart->restart->aktualizace se nezdarila
edit: jeste jsem zabil ThinkV Registy monitor service
No jedna neprechadzala preto lebo je to zaplata pre BitLocker a ten je iba vo verzii Visty Ultimate a Enterprise - na inych verziach sa ta zaplata neda nainstalovat. Bola to KB935nieco - ale ako pozeram uz ju stiahli.
A druha je asi na Office, ale sa nenaisntalovala ani po manualnom zapnuti jednej sluzby, co podla navodu na stranke MS malo pomoct. Je to KB943411. Neviete co s tym?
A druha je asi na Office, ale sa nenaisntalovala ani po manualnom zapnuti jednej sluzby, co podla navodu na stranke MS malo pomoct. Je to KB943411. Neviete co s tym?
KB943411 je neco s office, taky mi ji to chtelo nainstalovat, ale ja office nemam (jedu na OOo). fakt nechapu, proc mi ji to nabizelo, koukam ze update ve vistach nedela problemy jenom me
No tak som prisiel na to, ze ta KB943411 nie je na Office ale na Sidebar. Prisiel som na to vdaka Defense+ v Comodo Firewalle, ktora ukazuje zmenene subory.
Zapol som teda ten sidebar a napisalo mi, ze aktualizacia sa uspesne nainstalovala a treba restart. Avsak po restarte opat vypisalo zlyhanie. Nepomaha ani, ked sa povoli spustanie Sidebaru pri starte Windows. Proste neviem co s tym...
Zapol som teda ten sidebar a napisalo mi, ze aktualizacia sa uspesne nainstalovala a treba restart. Avsak po restarte opat vypisalo zlyhanie. Nepomaha ani, ked sa povoli spustanie Sidebaru pri starte Windows. Proste neviem co s tym...
jo to sorry, nekoukl jsem se co to je, mel jsem za to ze je to ta na office. kazdopadne SideBar pouzivam, takze jsem ho mel zapnuty a stejne to nejde.
ale je zajimave ze ti to nejde a mas taky Comodo FW 3. zkusim si s tim jeste pohrat
ale je zajimave ze ti to nejde a mas taky Comodo FW 3. zkusim si s tim jeste pohrat
tak jsem prave nainstaloval kb943411
jak? neco jsem heldal na webu M$ a proste jsem si stahl instalaci http://download.microsoft.com/download/ ... 11-x86.msu
mno po restartu vse probehlo ok. nechapu to
jak? neco jsem heldal na webu M$ a proste jsem si stahl instalaci http://download.microsoft.com/download/ ... 11-x86.msu
mno po restartu vse probehlo ok. nechapu to
Diky moc!
Uz sa to konecne nainstalovalo. Sice az na druhy pokus, lebo som nezapol sidebar, ale je to
Uz aj viem asi preco to neslo - kvoli tomu Comodu. Zrovna dnes vysla nova verzia...
Version 3.0.15.277
Fixed the bug causing Windows Updates to fail in Windows Vista
Fixed the bug causing Windows to show "Access Denied" message while deleting a folder
Uz sa to konecne nainstalovalo. Sice az na druhy pokus, lebo som nezapol sidebar, ale je to
Uz aj viem asi preco to neslo - kvoli tomu Comodu. Zrovna dnes vysla nova verzia...
Version 3.0.15.277
Fixed the bug causing Windows Updates to fail in Windows Vista
Fixed the bug causing Windows to show "Access Denied" message while deleting a folder
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“