zdravim,
vybiram si notas v teto cenove kategorii, moje pozadavky jsou nasledujici: urcite CoreDuo procak, 1GB RAM, 100GB disk a WIFI
zaujalo me tohle: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=69660
notas chci pouzivat spise do skoly a na multimedia, prilezitostne na mene narocne gamesky
zajimaji me i nazory stastnych/nestastnych majitelu tohoto modelu (hlavne zkusenosti s instalaci windowsXP, wistu nechci v zadnem pripade), tak i napady na modely jine
dik
vyber notasu do 17000 kc -- ASUS F5RL
takže jej budeš docela dost přenášet, pokud jej chceš tahat do školy
a nároky: 100giga, Core duo, nebo jsi spíš myslel core 2 duo, a wifi splnuje skoro každej NB,
A občas nenáročné gamesy - Jestli myslíš CS, strategie, ta integrovaná grafika stačí...
a do 17k se vlezou i toshiby, o stupeň lepší stroje než Asus, spolubydlící má asus a ráno mne občas vzbudí větrák jak řve... konkrétní typ nevím...
nějaké lenovo 3000, byt aky šlo, jsou to relativně dobré stroje...
a na rovinu: na co ti bude 160 disk je mi záhadou...
když ne na hry, tak na filmy, to je cca 10-15 filmu DVD kvality... na co je budeš taha pořád u sebe? když ti NB vydrží hodinu a pul???
spíš se zaměř na kvalitní stroje, a ožel 40giga disku, tašku+myš, atd...
a nároky: 100giga, Core duo, nebo jsi spíš myslel core 2 duo, a wifi splnuje skoro každej NB,
A občas nenáročné gamesy - Jestli myslíš CS, strategie, ta integrovaná grafika stačí...
a do 17k se vlezou i toshiby, o stupeň lepší stroje než Asus, spolubydlící má asus a ráno mne občas vzbudí větrák jak řve... konkrétní typ nevím...
nějaké lenovo 3000, byt aky šlo, jsou to relativně dobré stroje...
a na rovinu: na co ti bude 160 disk je mi záhadou...
když ne na hry, tak na filmy, to je cca 10-15 filmu DVD kvality... na co je budeš taha pořád u sebe? když ti NB vydrží hodinu a pul???
spíš se zaměř na kvalitní stroje, a ožel 40giga disku, tašku+myš, atd...
já bych za ty prachy bral spíš tohle: http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-1n7.html za ty prachy stejně nic moc nekoupíš, já mám podobný a do školy celkem stačí až na tu výdrž na baterky, jinak to je super
má sice vistu, ale to není problém vyhodit a nainstalovat xp, všechny ovladače jsou na netu...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
kwit
Internet mám, jinak bych ti nepsal
Hele pokud si chceš zálohovat domácí videa, filmy, obrázky atd... víš, je lepší mít externí disk, 500 giga ti vyjde na nějakých 2500-3000 kč, plus 500 redukce na USB
protože disk v notebooku ti muže lehce odejít, nemluvím o pádu systému, případním formatu atd...
ve svém PC mám disk 20 giga a bohatě mi stačí, o té 250 datové co mám vedle nemluvím, prostě jej chytnu, a přenesu domu, nemusím tahat PC, ani případně notebook, vleze se bezproblemu do malé tašky...
tolik k disku,
A k té reinstalaci XP, jen pro verzi Business, a Ultimate, jinak vistu nelze Legálně downgradovat...
Hele pokud si chceš zálohovat domácí videa, filmy, obrázky atd... víš, je lepší mít externí disk, 500 giga ti vyjde na nějakých 2500-3000 kč, plus 500 redukce na USB
protože disk v notebooku ti muže lehce odejít, nemluvím o pádu systému, případním formatu atd...
ve svém PC mám disk 20 giga a bohatě mi stačí, o té 250 datové co mám vedle nemluvím, prostě jej chytnu, a přenesu domu, nemusím tahat PC, ani případně notebook, vleze se bezproblemu do malé tašky...
tolik k disku,
A k té reinstalaci XP, jen pro verzi Business, a Ultimate, jinak vistu nelze Legálně downgradovat...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“