Notebook do 20k Sk

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
River

Notebook do 20k Sk

Příspěvekod River » 11 led 2008 14:54

Zdravim, obzeram sa po notebooku v udanej cenovej kategorii (vyssie ist naozaj nemozem). Je mi jasne, ze vzhladom na velmi obmedzeny rozpocet nemozem ocakavat ziadne zazraky, ale notebook budem pouzivat cisto na pracu, co zahrna programovanie a klasicke kancelarske aplikacie. Moderne hry nehravam a tie, ktore hravam (obcas Fallout), urcite spustim na vsetkom.

Notebook prenasat nebudem, budem ho mat povacsine doma, takze jedine, co vyzadujem (okrem vyssie uvedeneho) je co najkvalitnejsia klavesnica a LCD, ake sa daju za taketo peniaze zohnat. Taktiez by bolo vhodne, aby sa prilis neprehrieval, kedze pri praci rad lezim (aj ked toto asi vzhladom na predpokladany maly vykon takychto notebookov problemom nebude) a aby bol aspon trochu tichy.

Pri prehliadani alzasoftu som narazil na notebook, ktory mi celkom vyhovuje:

http://www.alza.sk/notebook-toshiba-sat ... d83027.htm

Poprosil by som o nejake nazory na tento notebook, pripadne odporucenie nejakeho ineho, ktory by mohol byt pre mna vhodny. Vopred vdaka za vsetky rady. :)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 11 led 2008 15:25

V tejto cene to s klavesnicou nebude zazrak a LCD bude to najobycajnejsie co sa do notasov dava (TN, WXGA, 15,4", 30/10° pozorovacie uhly, jas tak 170-220nit, kontrast 200:1).

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“