ASUS F3KA-AP031 vs. TOSHIBA Satellite A210-16F
-
VeRt
ASUS F3KA-AP031 vs. TOSHIBA Satellite A210-16F
Zdrav , mam tu suboj dvoch notasov a proste neviem sa rozhodnut...pokukávam po nich , ktory mam kupit neviem ... Ne má niekto tieto notasy ? Kto by mi vedel porasit ako to slape v hrach atd .. proste chcem sa o nom dozvediet co najviac informacii.Odcením rady a skusenosti s tymito modelmi, pripadne chyby , postrehy ...Dakujem za reakcie.....

-
VeRt
Rozdiel CPU tak par % proste zanedbatelne, GPU - ma sice 512VRAM to ale vzhladom na vykon tej GK je tiez zanedbatelne cize ani v tomto nebude asus vykonnejsi, a sice vacsi disk ale zasa 160GB na NB uplne staci..klavesnica lepsia na toshibe, šasi-> jednoznacne vyhrava toshiba ako po dizajnovej tak aj kvalitativnej stranke.. prosti asusu nic nemam sam jeden vlastnim i ked uz bol v oprave servis je v pohode do tyzdna s5 ale ta F3 seria ma proste nanic sasi praska pri sipke.. atd ako som uz pisal.. ono sice aj ta toshiba ma to šasi len z plastu ale je o daco lepsie. do asusu by som isiel kludne znova ale nie do F3. az bude viac modelov s "Infusion"ako maju napr F8sv alebo aj C90s kde to šasi je laminatovane ako u pavilionov leskle a malo by bit odolne voci skrabancom.. tak kludne aj asus.. ale momentalne by som isiel do toho Satellitu .. tak mas to podrobnejsie rozpisane
snad viac presvedci
-
polo
-
VeRt
Este nieco
Tak neviete mi poradit nieco zhodne z inej rady Asusu ? No chcel by som na tom rozslapat aj nove hry .... Pripadne z toshiby nieco ine DIK....
-
VeRt
co tak MSI ...
Neviem no uvazujem o tej toshibe , sme síce v téme o ASUSOCH ale nenapadlo by ta nieco od MSI , lbo najsamprv som rozmyslal MSI GX610PX- 030SK , ale potom ma odradilo, tak som si povedal ze by som mal íst do niecoho s cím sú lepsie skusenosti , tak asi tak . Ked by si nieco vedel o MSI notasoch , tak by som to len odcenil , lebo fakt rozmýslam o tej toshibe , no mozno pockám na tú co má 200GB HDD a Turion X2 TL -60 , ked uz sme pri som sasi tak suseda má TOSHIBU Satellite 1M4 , takze som ju zu mal v ruke narozdiel od MSI ci ASUSU . Myslim si ze dizajnovo vyhrava TOSHIBA aj nad Asusom Aj MSI . Ale napriek tomu sa neviem rozhodnúť ....