ASUS F3 KA nastavenie LCD

notebooky Asus a vše kolem nich
smilan
občas něco napíše

ASUS F3 KA nastavenie LCD

Příspěvekod smilan » 17 led 2008 19:30

Ahojte,
mam uvedený ntb. Spokojnosť veľká, jediná výhrada k LCD.
Farby ,ostrost sú super ale...
Neviem ako je to z inými ntb ale tie uhly LCD ma dosť šokuju a hlavne ten nepomer svetlosti dolnej časti lcd oproti hornej je výrazný rozdiel.
Na taketo niečo som pri stolnom lcd nebol zvyknutý...nuž ale postupne si zvykám ..

PROSIM O RADU ...našiel som na ntd nastavenie svetlosti lcd a splendid na upravu farieb , ale nenašiel som nastavenie KONTRASTU ,prípadné iné nastavenie.

JE TAKATO NEJAKA FUNKCIA ALEBO MOZNOST NASTAVENIA AJ KONTRASTU LCD na uvedenom ntb ???
vďaka za rady

:) :)

vladsoft
píše často

Příspěvekod vladsoft » 17 led 2008 19:41

kontrast NIE uhly su neni u NB bohvie co ale ked si ho dobre nastavis polohu mas ho nakolmo ociam tak nemozes okom vydiet vyrazne nerovnomerne podsvietenie

centos
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 17 led 2008 19:46

Já teda se světelností (pokud tím myslíš podsvícení) žádný problém nepociťuju a nikde jsem nic nenastavoval.
Jinak je pravda, že z podhledu má displej naprosto tristní pozorovací úhel, barvy (hlavně tmavé) jdou do inverze velice rychle.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

peter125

Příspěvekod peter125 » 18 led 2008 19:01

Keď sme už pritom,keď sa mizapne NB za chvýlu sa mi zosvetlí obrazovka,asi nejaký mód,ale keď si to nastavým na normal,tak je to vpohode,ne je niečo aby sa mi to neprestavivalo pri spustení notebooku?

candyman666

Příspěvekod candyman666 » 20 led 2008 01:40

je to bohuzial tak, neda sa s tym nic robit, pozorovaci uhol je mizerny, ale zvyknes si. matne lcd maju lepsi, ale ked to porovnam, tak leskly ma zivsie farby, aspon mam taky pocit

Overdose

Příspěvekod Overdose » 02 kvě 2008 14:19

mne sa subjektivne zda display v pohode, az na pravy dolny roh displaya, ktory je menej podvieteny a biela je v tomto mieste skor seda.

Zpět na „notebooky Asus“