Zdravím
Potřeboval bych pomoci s výběrem notebook na střední technickou školu. Chtěl bych od něj výkon na přehrávání videa a občas i nějakou jednodušší hru. Rozhoduji se mezi těmito čtyřmi modely [ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
Potřeboval bych znát vaše názory na tyto notebooky nebo popřípadě poradit jiné. Děkuji
notebook do 17000kc
-
sirius1983
- Moderátor

-
polo
-
sirius1983
- Moderátor

-
polo
-
PantheraLeo
- občas něco napíše
..
MSI považuji za šrot od doby co jsem ho vlastnil ... přesněji GX700X
kdyby jsem tu měl vypsat všechny negativa se kterýma jsem se a 3měsíce co jsem ho měl než šel z domu setkal, strávil by jsem tu ještě hodinu ... je to opravdu sice hodně muziky za málo peněz, nicméně tahle muzika nehraje zrovna nejlíp .. ať už zvuk, chlazení - přehřívání, ohýbání plastů, problémy s dvd mechanikou a takhle by jsem ještě mohl pokračovat .... takže ve finále opravdu vyjde lépe si připlatit za kvalitu a nebo oželet "výkonný" hardware na úkor kvality notebooku ....
kdyby jsem tu měl vypsat všechny negativa se kterýma jsem se a 3měsíce co jsem ho měl než šel z domu setkal, strávil by jsem tu ještě hodinu ... je to opravdu sice hodně muziky za málo peněz, nicméně tahle muzika nehraje zrovna nejlíp .. ať už zvuk, chlazení - přehřívání, ohýbání plastů, problémy s dvd mechanikou a takhle by jsem ještě mohl pokračovat .... takže ve finále opravdu vyjde lépe si připlatit za kvalitu a nebo oželet "výkonný" hardware na úkor kvality notebooku ....
Toshiba R600-10W
-
polo
Zpět na „Jaký vybrat notebook“