Jsem trouba,,,PLS help,,,projel jsem snad vsechna fora
Jsem trouba,,,PLS help,,,projel jsem snad vsechna fora
AHoj moc vas prosim o jakoukoli radu......Mam notas Lenovo 3000 V100 a mam nainstalovany ovladac na otisk prstu ale urco existuje na to i program ve kterem to vse nastavim aby to klapalo do prihlaseni do win(xp) ale kdyz to hledam tak ten program je na vsechny ibm jen serii 3000 nepodporuje......pls o radu.........fakt nevim kde ten program sehnat,,,na strankach lenovo jsou jen ovladace na ten muj ale ne soft....DIK moc
Program
Sry ze jsem se nevyjadril dost jasne,,,,jde mi o to ze mam ovladas ale nemam ten program v kterem sis to ty mohl nastavit.......a na strankach lenovo je na muj typ( lenovo 3000 V100) pouze ten ovladac a ne fingerprint software(viz tvuj obrazek).......dik moc za odpoved
Re: Dluh
thaQ píše:...kdyz jsem to hledal predtim tak jsem to nasel ale vzdy tam bylo: note: a ze pro serie 3000 to nejede...
Já jsem si při zadávání typu také napoprvé spletl Y100 a V100 protože to v tom jejich popup menu vypadá podobně, možná jses jen taky překlikl...

Lenovo ThinkPad X300 - 6478-14G "AIR" 

Hmm tak nic
NO tak jsem to stahnul....a to je o5 jenom ovladac ale ne ten program v kterem to muzu ovladat.....
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“