Dobrý ráno,mám zase dotaz Ten disk má rozhraní Serial ATA a mně se neupravený XPčka normálně nainstalujou,jak je to možný,když všude vidim,že kdo má SATA,tak s tím má problémy? Jo,zapomněl jsem-mám Acer Aspire 5520 6A2G16Mi
No ale když dám do vyhledávače Toshiba MK1637GSX,tak mi vyjedou samý SATA disky,proto se mi to zdá divný...To jako pod jedním označením je víc typů?Ale nic jinýho jsem nenašel a v BIOSu taky neni možnost přepnutí
TOSHIBA MK1637GSX (149 GB, IDE) tak jsem vůl já a další věc,ten everest mi ukazuje teplotu procesoru 50 stupňů,ale jedno jádro má 39 a druhý 35,co to znamená?
klasický SATA ovladač v původní instalaci Windows taky nebyl. V době kdy XP přišli totiž vůbec SATA rozhraní nebylo nebo se nepoužívalo. Ale pochybuju, že by MS neupgradnul CD. Řekl bych že novější media mají ovladač již integrován ale bůhví.
To je možný,protože jsem to tam cpal z originál cedka,co jsem dostal k desktopu,Compaq to byl,ale už nevim jakej,mělo to 1,8 GHZ Celerona.Tak nevim,system Info mi píše,že IDE SATA,ale co ,hlavně,že to maká bez starostí