prosím o radu
-
- občas něco napíše
prosím o radu
Ahoj potřeboval bych radu. Mám dell latitude D600když bych tam chtěl dát jinou RAM na co mám koukat podle čeho vybírat? to samé s grafikou, podle čeho. Díky moc
Grafiku tam inu nedas (proste to nejde).
RAM - chod cojaviem na www.kingston.com a tam si vyber podla typu notebooku.
C
RAM - chod cojaviem na www.kingston.com a tam si vyber podla typu notebooku.
C
pokud chceš měnit grafiku, tak musíš vyměnit celý notes
a pokud ram, tak zajdi si s notesem přímo do prodejny a tam ti odzkouší, která je pro něj vhodná 

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
- občas něco napíše
..
noa já mám v notebooku dokonce 2grafiky GeForce 8600m GT 256mb DDR3 .. přemejšlim, že by jsem jednu vyměnil za geforce8700m GT, ale víš jak .........
.:.:
né grafika vyměnit opravdu nejde, leda vyměnit celej notebook .... každej má jinou grafiku protože skor každej má jiného notebooka .. aždý typ notebooku má takřka jinou grafikou kartu .. respektive n trhu se vyskytuje množství grafik a ty sou naházený do booků, podle modelů, výkou ahlavně ceny ... takže to co v notebookumáš ti tam zůstane dokud si nekoupíš novej notebook

.:.:
né grafika vyměnit opravdu nejde, leda vyměnit celej notebook .... každej má jinou grafiku protože skor každej má jiného notebooka .. aždý typ notebooku má takřka jinou grafikou kartu .. respektive n trhu se vyskytuje množství grafik a ty sou naházený do booků, podle modelů, výkou ahlavně ceny ... takže to co v notebookumáš ti tam zůstane dokud si nekoupíš novej notebook

Toshiba R600-10W
-
- občas něco napíše